Μα είναι δυνατόν; Η Φώφη δεν ζει;

Δεν μπορεί να το πιστέψω! Αυτή η Φώφη που είδα στο γραφείο της δέκα περίπου μέρες πριν μπει στον Ευαγγελισμό,έφυγε από τη ζωή; Ήταν η πιο όμορφη Φώφη που είχα δει. Γελαστή, αποφασισμένη και, παρά την κούραση, υπερδραστήρια.
Έλαμπε, μέσα σε ένα κόκκινο ταγέρ, αδυνατισμένη, προσεγμένη μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Χαμογελούσε με όλους εκείνους που διέδιδαν στο παρασκήνιο πως θα επικαλεστεί λόγους υγείας και θα αποσυρθεί από την κούρσα της διαδοχής. «Θα διαψευστούν όλοι» έλεγε όταν η κουβέντα το φερνε σε κείνους που διέδιδαν πως είναι τρίτη στην κούρσα

για την ηγεσία, ενώ θεωρούσε συγκεκριμένες δημοσκοπήσεις στημένες.

«Μωρέ είναι άρρωστη η Βούλα, το ξέρεις;», με ρώτησε όταν πάνω στην κουβέντα αναφερθήκαμε στον Κώστα Γείτονα,που αποτέλεσε τον δεύτερο πατέρα της. «Και να ξέρεις, μισή μέρα βοηθάει εδώ, την άλλη μισή είναι εκεί και την περιποιείται. Δεν φεύγει από πάνω της». Χτύπησε το τηλέφωνο, «είναι από το σπίτι», είπε, ο σύζυγός της Ανδρέας καμάρωνε για αυτή, τα παιδιά ήταν η ζωή της. Κουβεντιάσαμε και για τις πολιτικές εξελίξεις, τους υποψηφίους για την ηγεσία, το πώς σχεδίαζε να δώσει τη μάχη της-αυτά όμως αποτελούν ρεπορτάζ που δεν γράφεις! Ήταν σίγουρη και πως θα κερδίσει και πως το Κίνημα Αλλαγής θα ανακάμψει.

Είχαμε να τα πούμε δια ζώσης κοντά στα τρία χρόνια. Είχε θυμώσει με κάποια εκπομπή όταν ήμουν διευθυντής στο ραδιόφωνο News24/7. Από τότε δεν ξαναμιλήσαμε. «Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα για αυτά», είπε με μια απίστευτη απλότητα, κάνοντας τη συζήτηση απολύτως άνετη. Γελάσαμε. Σαν τότε που την υπεράσπιζα όταν την χαρακτήριζαν στη μάχη για την υπερνομαρχία ως …φιατάκι απέναντι στα …4Χ4, αλλά και σε άλλες κακόβουλες επιθέσεις. Πρόσφερε κουλουράκι, γλυκό, γελάσαμε, κανονίσαμε συνέντευξη στο «Επί του πιεστηρίου» και, βεβαίως, στο iEidiseis.

Βγήκα έξω, με ρώτησαν με αγωνία οι συνεργάτες της, «πώς πήγε η συνάντηση, δεν πλακωθήκατε;». “Είναι η πιο όμορφη και πιο αποφασισμένη Φώφη που έχω δει ποτέ”-ήταν η απάντηση! Ε, αυτή η Φώφη δεν μπορεί να μην είναι πια μαζί μας!

Βασίλης Σκουρής – ieidiseis.gr

The post Μα είναι δυνατόν; Η Φώφη δεν ζει; appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα