Κυριάκος Μητσοτάκης από Ρέθυμνο: Χρειαζόμαστε μια τετραετία ακόμα – Ο Τσίπρας στρώνει το χαλί για την ήττα του | Video+Photos

| Video+Photos

Με αναφορά στη νέα γενιά ξεκίνησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την ομιλία του στο Ρέθυμνο. Ο πρωθυπουργός αφού επισκέφθηκε αρχικά την μονάδα επεξεργασίας χαρουπιού, στην συνέχεια επισκέφθηκε τα γραφεία της Μητρόπολης Ρεθύμνου, όπου συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Ρεθύμνου κ.κ. Πρόδρομο ενώ αμέσως μετά επισκέφθηκε καταστήματα της παραλιακής και συνομίλησε με ντόπιους και νέους ανθρώπους.

«Τα νέα

παιδιά, τα παιδιά, τα εγγόνια σας να μπορούν να ζήσουν σε μια Ελλάδα καλύτερη. Το μέλημά μας, το νοιάξιμό μας πρέπει να είναι για την επόμενη γενιά. Η χώρα είχε πορεία προόδου μέσα σε μεγάλες φουρτούνες. Με την δική σας την βοήθεια, η Ελλάδα, θα την κάνουμε πιο ισχυρή, για μια τετραετία ακόμα προόδου, ανάπτυξης, χαμηλότερων φόρων», είπε ο πρωθυπουργός.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο μέχρι σήμερα έργο της κυβέρνησης, στα μεγάλα έργα της Κρήτης και στον τουρισμό. Ο ίδιος επίσης είπε, πως αποτελεί προσωπικό στοίχημα η κατασκευή του νέου ΒΟΑΚ ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως η Κρήτη θα στηρίξει την Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στο μεταξύ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις δυσκολίες στην οικονομία κατά την διάρκεια της πανδημίας:

«Στις εκλογές αυτές δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας. Είναι και ένα προσωπικό μου στοίχημα. Θέλω για πρώτη φορά, όλη η Κρήτη, όχι μόνο το Ρέθυμνο, να είναι γαλάζια.

Για μένα ο ΒΟΑΚ ήταν και παραμένει ένα μεγάλο προσωπικό στοίχημα. Εκτιμώ, ότι μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού θα έχουμε και οριστικό μειωδότη για την σύμβαση παραχώρησης για το μεγάλο τμήμα, το οποίο αφορά τα Χανιά έως το Ηράκλειο. Θα παραδώσω στην Κρήτη τον πιο σύγχρονο αυτοκινητόδρομο στην Ευρώπη. Μέχρι το 2027 θα λειτουργεί και το αεροδρόμιο Καστελίου. Έργα για την άρδευση, για λιμάνια, για τον θαλάσσιο τουρισμό».

Ο ΚΙυριάκος Μητσοτάκης δεν δίστασε να κάνει «άνοιγμα» και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως πρέπει να σκεφτούν καλά την ψήφο τους ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «Ο Αλέξης Τσίπρας έστρωσε το χαλί της ήττας του»:

«Ζητώ από τους Κρητικούς να αναλογιστούν: Τέσσερα χρόνια 2015-2019, τί έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση πραγματικά για την Κρήτη και τι κάναμε εμείς για την Κρήτη, σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες. Πιστεύω ότι και οι συμπολίτες μας, οι οποίοι αλληθωρίζουν προς άλλα κόμματα, θα σκεφτούν σοβαρά».

Έχω χαρακτηρίσει πολλές φορές την πρώτη μας τετραετία σα να χτίζουμε ένα σπίτι, βάζουμε τα θεμέλια και αρχίζουμε να ανεβαίνουμε τους ορόφους. Το σπίτι όμως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Για να ολοκληρωθεί το σπίτι της σύγχρονης Ελλάδος, μιας Ελλάδας, η οποία θα γίνει πραγματικά μια Ευρωπαϊκή χώρα, χρειαζόμαστε μια τετραετία ακόμα».

Ας αφήσουμε τους αντιπάλους μας να βουλιάζουν στο γκρίζο, την τοξικότητα και την λάσπη. Άκουσα χθες τον Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη, να στρώνει το χαλί για την εκλογική του ήττα.

Προοδευτική διακυβέρνηση των ηττημένων την οποία φαντασιώνεται ο κ. Τσίπρας, μην ακούτε αυτά που σας λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει το σενάριο αυτό, είναι υπαρκτό αυτό το σενάριο. Είναι ουσιαστικά μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚ – Μέρα25. Απεθύνομαι και στους φίλους μας που ενδεχομένως θέλουν να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ, να σκεφτούν πολύ καλά την επιλογή τους. Γιατί μπορεί να ψηφίσουν Ανδρουλάκη και να προκύψει Τσίπρας από την πίσω πόρτα».



zarpanews.gr

The post Κυριάκος Μητσοτάκης από Ρέθυμνο: Χρειαζόμαστε μια τετραετία ακόμα – Ο Τσίπρας στρώνει το χαλί για την ήττα του | Video+Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα