Κατεπείγουσα ΕΔΕ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για τον θάνατο του βρέφους

Κατεπείγουσα ΕΔΕ διέταξε το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης για τον θάνατο του βρέφους ενός μηνός. Ανατέθηκε σε έμπειρο καθηγητή πανεπιστημιου.

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε από τη διοίκηση του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης,

για τον θάνατο βρέφους, μετά από δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης του Βόλου, τα οποία κάνουν λόγο για χρηματισμό γιατρού και ιατρικές παραλείψεις.

Πρόκειται για βρέφος μόλις ενός μηνός από τον Βόλο, το οποίο γεννήθηκε σε κλινική στη Λάρισα, παρουσίασε συμπτώματα δύσπνοιας και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου και έχασε τη ζωή την Τρίτη (13/12).

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του GRTimes, η διοίκηση του νοσοκομείου επικοινώνησε αμέσως με τους γονείς του παιδιού, προκειμένου να τους συλλυπηθεί όταν κατήγγειλαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι υπήρξαν ιατρικές παραλείψεις, καθώς και περίπτωση χρηματισμού γιατρού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατεπείγουσα ΕΔΕ ανατέθηκε σε έμπειρο καθηγητή πανεπιστημίου, ο οποίος θα συγκεντρώσει τα απαραίτητα στοιχεία άμεσα, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία.

The post Κατεπείγουσα ΕΔΕ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για τον θάνατο του βρέφους appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα