Αυτό είναι το δεύτερο σπίτι της Εύας Καϊλή στις Βρυξέλλες

16:14 15/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Ένα διαμέρισμα στην οδό Βατερλό, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους των Βρυξελλών, φαίνεται να είναι ένα από τα δύο σπίτια που έχει η Εύα Καϊλή στο Βέλγιο, χωρίς ωστόσο να τα δηλώνει όλα στο πόθεν έσχες της.

Το δεύτερο σπίτι της Εύας Καϊλή που εντόπισε η εκπομπή TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου

στην οδό Βατερλό των Βρυξελλών, πιθανότατα είναι αυτό που έχει εγγεγραμμένο η πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο πόθεν έσχες της.

Ωστόσο, αν και η αλληλογραφία της βρίσκεται στο γραμματοκιβώτιο του διαμερίσματος, δεν υπάρχει το όνομα της Εύας Καϊλή στο κουδούνι. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια πολυτελή πολυκατοικία, καθώς η οδός Βατερλό (Waterloolaan) είναι ένας από τους πιο κεντρικούς δρόμους των Βρυξελλών, αντίστοιχος με την οδό Βουκουρεστίου στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για ένα ακόμη περιουσιακό στοιχείο της Εύας Καϊλή στις Βρυξέλλες, το οποίο δηλώνει και στο πόθεν έσχες της, καθώς το άλλο διαμέρισμα, στο οποίο φέρονται να βρέθηκαν τα χρήματα μέσα στις βαλίτσες, ίσως είναι νέο απόκτημα ή δεν ανήκει στην ίδια.

Δείτε πλάνα από το 2ο διαμέρισμα της Εύας Καϊλή στις Βρυξέλλες:

Σύμφωνα με την εκπομπή TLive, υπάρχει μια πληροφορία ότι ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι είναι ιδιοκτήτης βίλας σε προάστιο των Βρυξελλών. 

To άρθρο Αυτό είναι το δεύτερο σπίτι της Εύας Καϊλή στις Βρυξέλλες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα