«Καμία κοπέλα να μη μείνει μόνη»: Το μήνυμα της Γεωργίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ραγδαίες εξελίξεις έφερε η «πολύκροτη» υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα που κατήγγειλε τον βιασμό της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Η 24χρονη, η υπόθεση της οποίας βρίσκεται σε φάση αναμονής, στέλνει το δικο της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Η Γεωργία με θάρρος και τόλμη «έσπασε» τη σιωπή και έστειλε μήνυμα σε όλες τις γυναίκες-θύματα σεξουαλικής κακοποίησης να μιλήσουν για όλα όσα βίωσαν ή βιώνουν και φοβούνται να αποκαλύψουν.

Η 24χρονη εκφράζει πίστη στην Δικαιοσύνη και τονίζει πως «καμία κοπέλα και καμία γυναίκα σε όλο τον κόσμο να μη μείνει μόνη».

Σήμερα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Γεωργία μέσω του δικηγόρου της έστειλε το δικό της, ξεχωριστό μήνυμα.

«Πιστεύω στη δικαιοσύνη. Θα δικαιωθώ και δεν θα υπάρξει από εδώ και μπρος παρόμοια κατάσταση σαν της δικής μου σε καμία κοπέλα και σε καμία γυναίκα σε όλο τον κόσμο. Να σπάσουμε τη σιωπή».

Αυλαία στην ανάκριση – Κατέθεσε και καθηγητής Τοξικολογίας

Σημειώνεται πως στις 2/3, η 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε την έρευνά της και ο δικαστικός φάκελος αναμένεται να περάσει στα χέρια εισαγγελέα, που θα υποβάλει πρόταση προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο. Οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης θα αποφανθούν εν συνεχεία για την παραπομπή της υπόθεσης στο ακροατήριο.

Τελευταίος κλήθηκε να καταθέσει στην ανακρίτρια καθηγητής Τοξικολογίας του ΑΠΘ, που ορίστηκε πραγματογνώμονας για την υπόθεση.

Κατά πληροφορίες, ο καθηγητής έδωσε διευκρινήσεις για το περιεχόμενο των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν τόσο στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, όσο και στο εξειδικευμένο εργαστήριο του Πανεπιστημίου της Βέρνης.

Οι συγκεκριμένες εξετάσεις, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, φέρεται πως ήταν αρνητικές σε ναρκωτικές ουσίες, ενώ ελάχιστη ήταν η ποσότητα αλκοόλης που ανιχνεύθηκε στα εξετασθέντα δείγματα ούρων.

Στην ίδια δικογραφία περιλήφθηκε επίσης έκθεση παρατηρήσεων επί του πορίσματος, την οποία συνέταξε τεχνικός σύμβουλος για λογαριασμό της 24χρονης. Κατά πληροφορίες, από την πλευρά της καταγγέλλουσας δεν υποβλήθηκε αίτημα για διενέργεια εξειδικευμένων εξετάσεων στο τριχωτό της κεφαλής.

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση κατηγορείται ένας 27χρονος σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση της παθούσας και μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία.

ieidiseis.gr

The post «Καμία κοπέλα να μη μείνει μόνη»: Το μήνυμα της Γεωργίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα