Κάλεσμα στους Χανιώτες από τους υγειονομικούς σε αναστολή – Συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο

Σε συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο Χανίων το απόγευμα της Παρασκευής καλούν οι υγειονομικοί σε αναστολή, οι οποίοι εδώ και μήνες πραγματοποιούν διαμαρτυρία με σκηνές έξω από το ίδρυμα.

Όπως κάνουν γνωστό, έχουν συστήσει και σωματείο. Αναφέρουν στο κάλεσμα:

“Τo νεοσυσταθέν, εμπνευσμένο από τους Υγειονομικούς Χανίων σε αναστολή “ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ και ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ”, το οποίο αγκαλιάζει τους έχοντες σχέσιν με εργασία στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Υγειονομικο

χώρο, τιμά την ενός έτους αντίσταση με σκηνές διαμαρτυρίας έξω από το Γ.Ν.Χ., με κάλεσμα συμπαράταξης στον αγώνα για την ΥΓΕΙΑ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αυτοδιάθεσης, την ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ επιλογή στις αποφάσεις και τα προγράμματα αρμοδίων. Από 4 ΝΟΕ 2021 που βρισκόμαστε στο χώρο, τον οποίο πάντα σεβόμαστε και φροντίζουμε, έχουμε συναναστραφεί πολλούς ανθρώπους και έχουμε αποκομίσει πολλές εμπειρίες, θετικές και αρνητικές, σημασία πάντα έχει το ΔΙΚΑΙΟ και η ΑΛΗΘΕΙΑ, ελάτε να τα προσεγγίσουμε μαζί, συνεχίζουμε να είμαστε εδώ με αξιοπρέπεια και υπομονή.

Με την ευκαιρία της επετείου καλούμε φορείς και πολίτες την Παρασκευή 4/11/2022, ώρα 6-10 μ.μ”

zarpanews.gr

The post Κάλεσμα στους Χανιώτες από τους υγειονομικούς σε αναστολή – Συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα