«Αγαπητή μου μπορεί να είμαι γκέι»: Έτσι απέφευγε την Νταϊάνα ο Κάρολος, σύμφωνα με νέο βίβλιο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για την προσωπική ζωή του Καρόλου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο νέο βίλιο «The King: The Life of Charles III».

Ολοένα και περισσότερα προσωπικά δεδομένα - πάντα ανεπιβεβαιώτα - συντηρούν το μυστήριο του «εξαιρετικά ασταθούς» γάμος του Καρόλου και της Νταϊάνα, οι αξιωματούχοι της βασιλικής προστασίας ανησυχούσαν ότι κάποιος μπορεί να

πάθει κακό.

Σύμφωνα με την αφήγηση του Κρίστοφερ Άντερσεν στο επερχόμενο βιβλίο «The King: The Life of Charles III», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου, ένας από τους υπηρέτες του Καρόλου θυμήθηκε ότι είδε την Νταϊάνα «να εκτοξεύει χαρακτηρισμούς και να προσβάλλει τον σύζυγό της για την εμμονή του με την Καμίλα».

Στο εξοχικό καταφύγιο Highgrove House του Καρόλου, η Νταϊάνα «κυριολεκτικά κυνηγούσε» τον σύζυγό της «στους διαδρόμους, στις σκάλες και από δωμάτιο σε δωμάτιο», αφηγείται ο Άντερσεν.

«Γιατί δεν κοιμάσαι μαζί μου;», φέρεται να ρωτούσε η Νταϊάνα τον σύζυγό της, ο οποίος - από τη γέννηση του πρίγκιπα Χάρι το 1984 και εξής - «είχε διακόψει μονομερώς τη σεξουαλική τους σχέση».

Ο Κάρολος φέρεται να απάντησε σαρκαστικά: «Δεν ξέρω, αγαπητή μου. Νομίζω ότι μπορεί να είμαι ομοφυλόφιλος».

#ΒΑΣΙΛΙΑΣ_ΚΑΡΟΛΟΣ #ΜΕΓΑΛΗ_ΒΡΕΤΑΝΙΑ #ΝΤΑΙΑΝΑ #ΚΑΡΟΛΟΣ #ΚΑΜΙΛΑ #ΓΑΜΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα