Γκάνθερ: Ζωή σαν παραμύθι για τον σκύλο με την περιουσία των 400 εκατ. ευρώ

Μόλις έκανε πρεμιέρα ένα πολύ ιδιαίτερο ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή του πολυεκατομμυριούχου σκύλου Γκάνθερ.

Πρωταγωνιστής το γερμανικό ποιμενικό που ένα χρόνο νωρίτερα απασχόλησε τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης καθώς αν και τετράποδο έχει περιουσία που περιλαμβάνει δεκάδες ακίνητα και μετρητά των οποίων η αξία υπερβαίνει τα 400 εκατ. Ευρώ. Μεταξύ αυτών και μία έπαυλη στο Μαϊάμι με εννέα υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια η οποία κάποτε άνηκε στη Μαντόνα. Η τιμή της έπαυλης υπολογίζεται

στα 31 εκατομμύρια δολάρια και πάνω από το τζάκι στο σαλόνι υπάρχει πορτρέτο του Γκάνθερ του τέταρτου σε ολόχρυση κορνίζα.

Τα χρήματα λένε πως προήλθαν από τη Γερμανίδα κόμισα Καρλότα Λίμπενστάιν η οποία πέθανε το 1992. Τότε κληροδότησε ολόκληρη την περιουσία της ύψους 80 εκατ. Δολαρίων στο αγαπημένο της σκυλάκι, τον Γκάνθερ τον 3ο παππού του Γκάνθερ του 5ου, καθώς δεν είχε παιδιά ή στενούς συγγενείς. Για την ακρίβεια, είχε χάσει το μοναχογιό της Γκάνθερ ο οποίος αυτοκτόνησε. Δικό του ήταν το αρχικό σκυλί που είχε πάρει και το όνομά του. Έκτοτε το αφήγημα θέλει όλους τους απόγονους του αρχικού λυκόσκυλου να γίνονται αποδέκτες του πλούτου αυτού που με την πάροδο του χρόνου και τις σωστές επενδυτικές κινήσεις έχει πολλαπλασιαστεί.

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι η προνομιούχα ζωή του εκάστοτε σκύλου που βρίσκεται στη θέση αυτή. Εκτός από τα πολλά και διαφορετικά σπίτια στα οποία περνάει το χρόνο του, τουλάχιστον 25 άτομα εργάζονται για το συμπαθητικό τετράποδο.

Πέντε υπάλληλοι έχουν αναλάβει τις βόλτες του, δύο σεφ ασχολούνται με το φαγητό του το οποίο περιλαμβάνει φιλέτα εκατοντάδων δολαρίων.

Επίσης, έχει φυσικοθεραπευτή που του κάνει καθημερινό μασάζ, μετακινείται με ιδιωτικό τζετ, ένα γιοτ ενώ έχει γύρω του ανθρώπους – πέντε στον αριθμό – των οποίων αποκλειστική δουλειά είναι η ψυχαγωγία του. Και φυσικά έχει τον δικό του εκπρόσωπο Τύπου.

ieidiseis.gr

The post Γκάνθερ: Ζωή σαν παραμύθι για τον σκύλο με την περιουσία των 400 εκατ. ευρώ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γκάνθερ, Ζωή, 400,gkanther, zoi, 400