Φρίκη στη Γερμανία: Αποκεφάλισε με τσεκούρι τη γιαγιά του

Αντιμέτωπες με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις του Αμβούργου στη Γερμανία, όταν και αντίκρισαν σε διαμέρισμα τη σορό μίας 100χρονης γυναίκας που είχε δολοφονηθεί από τσεκούρι.

Αντιμέτωπες με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις του Αμβούργου στη Γερμανία, όταν και αντίκρισαν σε διαμέρισμα τη σορό μίας 100χρονης γυναίκας που είχε δολοφονηθεί από τσεκούρι

Mία φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε από τις αστυνομικές Αρχές στη Γερμανία, όπου ένας νεαρός αποκεφάλισε την ίδια του τη γιαγιά

με τσεκούρι. Ειδικότερα, οι Γερμανοί αστυνομικοί ερεύνησαν την υπόθεση και βρήκαν τη σορό της άτυχης Amalie G., αγρότισσα στο επάγγελμα, στο διαμέρισμα της στον Αμβούργο. Άξιο αναφοράς είναι ότι οι Αρχές της πόλης δεν έχουν κατασταλάξει, πλήρως, στο κίνητρο του εγγόνου να δολοφονήσει με τόσο αποτρόπαιο τρόπο τη γιαγιά του.

Ωστόσο, συγγενής της οικογένειας, μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild, ανέφερε ότι ο Arthur έφτασε στο σημείο να σκοτώσει την ηλικιωμένη γυναίκα, καθώς τον θεωρούσαν όλοι εντός του οικογενειακού κύκλου ως το «μαύρο πρόβατο».

Ο Arthur φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily Mail» , να κάλεσε ο ίδιος τις Αρχές και να ανέφερε ότι αποκεφάλισε τη γιαγιά του με τσεκούρι. Η Αστυνομία έφτασε στο σημείο και αντίκρισε το μακάβριο θέαμα, προχωρώντας στη σύλληψη του.

gazzetta.gr

The post Φρίκη στη Γερμανία: Αποκεφάλισε με τσεκούρι τη γιαγιά του appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φρίκη, Γερμανία, Αποκεφάλισε,friki, germania, apokefalise