Champions League LIVE: Μεγάλες ευκαιρίες στο φινάλε του Τότεναμ - Μίλαν

21:56 8/3/2023 - Πηγή: NewsIt

Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν και Τότεναμ – Μίλαν αναμετρώνται με στόχο τα εισιτήρια για τα προημιτελικά του Champions League, μια ημέρα μετά τις προκρίσεις που πήραν, Τσέλσι και Μπενφίκα.

Βγαίνουν δυο νέα «εισιτήρια» για τους «8» του Champions League.

Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν κοντράρονται στη ρεβάνς του 1-0 των Βαυαρών, ενώ η Μίλαν που είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ φιλοξενείται στο Λονδίνο από την Τότεναμ.

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν και θέλει να υπερασπιστεί το υπέρ της προβάδισμα που έχει πάρει από το πρώτο παιχνίδι (0-1). Αντιθέτως, οι Παριζιάνοι θέλουν να πάρουν τη νίκη με διαφορά τουλάχιστον δύο τερμάτων ώστε να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα και να προκριθούν.

Η Τότεναμ υποδέχεται τη Μίλαν στη μεταξύ τους ρεβάνς για τη φάση των «16» του Champions League. Οι «ροσονέρι» θέλουν να υπερασπιστούν το προβάδισμα που έχουν πάρει από το πρώτο ματς όπου επικράτησαν 1-0 στο «Τζουζέπε Μεάτσα» με το τέρμα του Μπραχίμ Ντίας, ενώ οι Λονδρέζοι ψάχνουν την ανατροπή και το «εισιτήριο» της πρόκρισης.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Η κλήρωση για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά του Champions League θα γίνει στις 17 Μαρτίου.

To άρθρο Champions League LIVE: Μεγάλες ευκαιρίες στο φινάλε του Τότεναμ - Μίλαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Champions League LIVE, Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν, Τότεναμ – Μίλαν,Champions League LIVE, bagern monachou – pari sen zermen, totenam – milan