Ένταση με Πολάκη και Αραμπατζή – Άρση ασυλίας για τον Χανιώτη βουλευτή αποφάσισε η Βουλή

Την άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη αποφάσισε η Βουλή με 158 υπέρ και 102 κατά

Σε σφοδρή σύγκρουση μεταξύ του Παύλου Πολάκη και της Φωτεινής Αραμπατζή εξελίχθηκε η συζήτηση της άρσης ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μετά από μήνυση της «γαλάζιας» βουλευτού κατά του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχω

αρχίσει και βαριέμαι πλέον. Έχετε άρει καμιά 20αριά φορές την ασυλία μου. Από τότε που αναλάβατε έχω 23 δικαστήρια. Στα 20 αθωώθηκα. Στα άλλα τρία είναι “Χ” μέχρι την εκδίκαση της έφεσης. Πρόκειται για καθαρά εκδικητική πολιτική δίωξη μετά από μήνυση της βουλευτού σας» είπε αρχικά ο Παύλος Πολάκης. Και συνέχισε λέγοντας πως «έκανα μια ανάρτηση που έλεγε ο ψευτοπατριωτισμός θα είναι πάντα το τελευταίο καταφύγιο του πολιτικού συστήματος. Που είναι το ψέμα, που είναι ο δόλος, που είναι η συκοφαντία;», ενώ σημείωσε πως η Φωτεινή Αραμπατζή αθωώθηκε στο εφετείο και δεν το γνώριζε.

Συνεχίζοντας ο Παύλος Πολάκης τόνισε:

«Ψηφίστε ό,τι θέλετε. Είναι σαφές για τι γίνεται η μήνυση. Για τα λεφτά. Το θέμα είναι γιατί σε αυτή τη ζωή ο καθένας μετά από 20-30 χρόνια θα θυμάται εμένα και θα θυμάται και εσάς. Ο καθένας είναι το έργο του και τα παιδιά του».

Και κατέληξε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «εσάς το έργο σας τι είναι; Ότι βγάλατε κανένα φραγκάκι σε κανένα πελάτη. Εμάς ότι ανατάξαμε το σύστημα. Αποκαλύψαμε και στείλαμε στον εισαγγελέα τη βρωμιά, και τη δυσωδία. Ψηφίστε κύριοι, δεν υποχωρούμε δεν κωλώνουμε».

Παίρνοντας τον λόγο η Φωτεινή Αραμπατζή σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους απάντησε:

«Τρέμετε να βρεθείτε στη Δικαιοσύνη. Λέει τη μισή αλήθεια. Χρησιμοποιεί χυδαίο λόγο, λάσπη και απειλές. Κατ’ αρχάς ανιστόρητε κύριε δεν είναι στολές οι εθνικές μας φορεσιές. Δεν είναι καρναβάλι . Με χαρακτηρίζει ψευτοπατριώτισσα γιατί τόλμησα να αποδεχθώ πρόσκληση του Λυκείου Ελληνίδων του οποίου είμαι μέλος και χορεύτρια τα τελευταία 30 χρόνια να παρελάσω με εθνικές φορεσιές. Αποκρύπτει ότι τέσσερα χρόνια πριν από την ανάρτηση του είχα αθωωθεί αμετακλήτως».

Στον ίδιο τόνο η «γαλάζια» βουλευτής, απευθυνόμενη στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, του είπε: «Γιατί δεν ζητάτε την άρση της ασυλίας σας για να με πάτε αίμα, να με ξεφτιλίσετε, να γίνει της αλεπούς ο θάνατος όπως λέτε. Γιατί κρύβεστε δυο μέτρα άντρας πίσω από την ασυλία; Φοβάστε ότι εκεί θα αποκαλυφθούν τα ψέματα και οι συκοφαντίες σας».

Και συνέχισε λέγοντας πως «ξέρατε ότι είχα αθωωθεί και οι μηνύτριες είπαν ότι δεν υπήρχε δόλος. Και τέσσερα χρόνια μετά την αθώωση έρχεστε και λέτε τι να μυρίσω τα νύχια μου. Είχατε την πηλάλα αντί να ασχοληθείτε με τα υπουργικά σας καθήκοντα να σερφάρετε στο διαδίκτυο ό,τι fake υπήρχε. Τρέχετε σαν τον λαγό όπου φύγει φύγει».

«Τις απειλές σας εκεί που σας παίρνει και τη λάσπη εκεί που σας ανέχονται. Εμένα τέτοιοι τζάμπα μάγκες που κρύβονται στο λαγούμι τους δεν μου λένε τίποτα. Ζητήστε άρση ασυλίας να κριθούμε από τη Δικαιοσύνη. Ελάτε αν τολμάτε» κατέληξε η Φωτεινή Αραμπατζή.

The post Ένταση με Πολάκη και Αραμπατζή – Άρση ασυλίας για τον Χανιώτη βουλευτή αποφάσισε η Βουλή appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα