Δύο νέες μεταφραφές στον Σύνδεσμο Πετοσφαίρισης Χανίων

Δύο νέες μεταγραφές ανακοινώνει ο Σύνδεσμος Φίλων Πετοσφαίρισης Χανιά Βόλεϊ

Αναλυτικά σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδο για την φετινή αγωνιστική σαιζόν οδεύει προς το τέλος της και βρίσκει τον Σύλλογο μας να υλοποιεί δυο μεταγραφές. Η πρώτη μεταγραφή αφορά την ενίσχυση του αντρικού μας τμήματος και πρόκειται για τον κεντρικό και διαγώνιο Αλέξανδρο Τζουγκαράκη (1,98).

O Αλέξανδρος έχει κατακτήσει με την Εθνική ομάδα, το Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ20, ενώ με την Εφηβική ομάδα του Ηρακλή,

αναδείχθηκε καλύτερος μπλοκέρ του final four το 2019. Ο διεθνής με την Εθνική ομάδα Παίδων και Εφήβων είναι προερχόμενος από την ομάδα του ΑΟ Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου που αγωνίζεται στην pre league.

Βρίσκεται και πάλι στα πάτρια εδάφη και είναι ήδη στην διάθεση του Δήμου Μπουρμπάκη. Όσον αφορά την δεύτερη μεταγραφή μιλάμε και εδώ για ένα πύργο, όμως γένους θηλυκού! Πρόκειται για την δεκαεπτάχρονη κεντρικό μας Ανεζίνα Κοζωνάκη (1,84) η οποία θεωρείται από τις καλύτερες κεντρικούς της Κρήτης. Για την Ανεζίνα είναι η πρώτη μεταγραφή σε άλλη ομάδα αφού όλα αυτά τα χρόνια πλαισίωνε τα αναπτυξιακά τμήματα του Συλλόγου μας. Η ομάδα του ΟΦΗ έκανε αίτημα για να αποκτήσει την συγκεκριμένη αθλήτρια και το οποίο αίτημα έγινε δεκτό από τον Σύλλογο μας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι και οι δυο αθλητές προέρχονται από τα φυτώρια των ακαδημιών μας αποδεικνύοντας την σωστή δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο. Αυτό είναι σίγουρα επιτυχία για έναν Σύλλογο. Αλέξανδρε καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια του Chania volley, Ανεζίνα καλή επιτυχία στην καινούργια σου ομάδα.

zarpanews.gr

The post Δύο νέες μεταφραφές στον Σύνδεσμο Πετοσφαίρισης Χανίων appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα