Δυναμική η παρουσία των πολιτών και στο Ρέθυμνο για την τραγωδία των Τεμπών | Photos

Σε εξέλιξη είναι οι απεργιακές συγκεντρώσεις στο Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίηση που εξήγγειλαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και στην οποία έχουν καλέσει πλήθος σωματείων και συλλογικοτήτων, ζητώντας την πλήρη διερεύνηση του δυστυχήματος στα Τέμπη και την απόδοση ευθυνών σε όλους όσοι εμπλέκονται στην τραγωδία.

Πραγματοποιήθηκαν δυο συγκεντρώσεις – μια στο Εργατικό Κέντρο από την ΑΔΕΔΥ,

Ε.Κ., σωματεία και μια στο δημαρχείο με κάλεσμα από τους φοιητητικούς συλλόγους – οι οποίες είχαν μεγάλη συμμετοχή. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, ξεκίνησε η πορεία από το Εργατικό Κέντρο η οποία ενώθηκε με αυτή του δημαρχείου.

Στην έναρξη της πορείας πραγματοποιήθηκε δρώμενο με μουσική και τον παραδοσιακό πένθιμο χορό “Καγκελευτός” από την περιοχή της Ιερισσού, στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών, με τον κόσμο που συμμετείχε να είναι σε μια γραμμή πιασμένοι αγκαζέ ο ένας πίσω από τον άλλο, μια ανθρώπινη αλυσίδα που μοιάζει με τρένο με πολλά βαγόνια.

Μεγάλη είναι η συμμετοχή και σε αυτή την κινητοποίηση της μαθητικής κοινότητας του Ρεθύμνου με σύνθημα στο πανό της “Η νεα γενιά δεν σας συγχωρεί, το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί”.

goodnet.gr

The post Δυναμική η παρουσία των πολιτών και στο Ρέθυμνο για την τραγωδία των Τεμπών | Photos| Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα