Δικάζεται στο αυτόφωρο ο οδηγός που σκόρπισε τρόμο σε πεζόδρομο της Παλιάς Πόλης των Χανίων

Έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο και καλείται να δώσει εξηγήσεις για το αδιανόητο τροχαίο που προκάλεσε το Σάββατο στην Παλιά Πόλη των Χανίων, ο 74χρονος οδηγός, ο οποίος περνώντας με όπισθεν με το αυτοκίνητό του από πεζόδρομους γεμάτους από κόσμο, τραυμάτισε δύο άτομα και κατέληξε σε τζαμαρία καφετέριας.

Ο ηλικιωμένος, οδηγήθηκε χθες ενώπιον της δικαιοσύνης στο πλαίσιο του αυτοφώρου και έλαβε την τριήμερη προθεσμία που προβλέπει ο νόμος με την συζήτηση της υπόθεσης να έχει προσδιοριστεί για την Πέμπτη 6 Απριλίου.

Το συμβάν

Αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά

τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ένα αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, “καρφώθηκε” σε καφετέρια, στη συμβολή των οδών Καλλινίκου Σαρπάκη και Χρυσάνθου Επισκόπου, στον πεζόδρομο της Παλιάς Πόλης των Χανίων.Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας 74χρονος οδηγός έκανε όπισθεν στην οδό Χρυσάνθου Επισκόπου, με αποτέλεσμα να παρασύρει τα τραπεζοκαθίσματα, ενώ το σημείο εκείνη τη στιγμή ήταν γεμάτο από κόσμο.Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν δύο άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων.

zarpanews.gr- Φανή Νικηφοράκη

The post Δικάζεται στο αυτόφωρο ο οδηγός που σκόρπισε τρόμο σε πεζόδρομο της Παλιάς Πόλης των Χανίων appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα