Χανιώτες στο πλευρό του Γιώργου Καμίνη

Σχόλιο για την εκδήλωση στα Χανιά του Γιώργου Καμίνη απέστειλε η Επιτροπή Χανίων στήριξης του Γιώργου Καμίνη που αποτελείται από τους: Μιχάλη Αρτεμάκη , Μανώλη Γκαζή, Γιάννη Ευλογημένο, Βλαδίμηρο Θάνο Βιβή Κιαγιά, Γιάννη Κοπανάκη, Μανώλη Λαδάκη, Όθωνα Χαραλαμπάκη.

Η επιστολή

Οι δεκάδες Χανιώτες και Χανιώτισσες, με τη συμμετοχή τους στη χθεσινή (24/10)
εκδήλωση στο ΕΒΕ

με τον Γιώργο Καμίνη, απέδειξαν ότι οι διαδικασίες για την
δημιουργία του νέου Ενιαίου Φορέα του Προοδευτικού χώρου, που ξεκινούν με την εκλογή στις 12 Νοεμβρίου, του επικεφαλής, είναι γενικευμένη επιθυμία και επιτακτικό αίτημα των προοδευτικών πολιτών.
Ιδιαίτερα τιμητική η συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Αποστόλη Βουλγαράκη και των δύο θεματικών Αντιπεριφερειαρχών Νίκου Καλογερή και Παναγιώτη Σημανδηράκη, καθώς και των Δημάρχων Χανίων Τάσου Βάμβουκα, Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη και Κισσάμου Θοδωρή Σταθάκη.
Η συμμετοχή εκπροσώπων όλων των κομμάτων που μετέχουν στις διαδικασίες για τον Ενιαίο Φορέα: ΔΗΣΥ (ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ, ΔΗΜΑΡ, Κινήσεις Πολιτών) και ΠΟΤΑΜΙ, καθώς και η συμμετοχή εκπροσώπων των Τοπικών Επιτροπών στήριξης των άλλων συνυποψήφιων του Γ. Καμίνη, υπογραμμίζει την ενωτική διάθεση ΟΛΩΝ των δυνάμεων σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο και προεξοφλεί ότι αυτό το ενωτικό πνεύμα, θα επικρατήσει και μετεκλογικά- ανεξάρτητα από το ποιος θα εκλεγεί.

Ο Γιώργος Καμίνης, οραματιστής αλλά και ρεαλιστής, κέρδισε το ακροατήριό του με την ομιλία αλλά και τις απαντήσεις του στον διάλογο που ακολούθησε. Ανέπτυξε με καθαρό – καθόλου ξύλινο- λόγο, το σχέδιό του για τον νέο Ενιαίο Φορέα, αλλά και τις τολμηρές αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα.

Χαιρετίζουμε όλους όσοι συμμετείχαν και τους καλούμε να παρευρεθούν στις ομιλίες στα Χανιά και των άλλων συνυποψηφίων του Γιώργου Καμίνη και κυρίως, να εργασθούν συστηματικά, ο καθένας στον χώρο του, ώστε στις κάλπες της 12ης Νοεμβρίου, να προσέλθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι προοδευτικοί πολίτες των Χανίων»

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα