Χανιά | Υποψηφιότητα στον δήμο Αποκορώνου ανακοινώνει ο Κώστας Γύπαρης

Την πρόθεσή του να τεθεί επικεφαλής ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει τη δημαρχία στον δήμο Αποκορώνου γνωστοποίησε ο πρώην βουλευτής Χανίων και νυν περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Γύπαρης.

Ο κ. Γύπαρης έκανε γνωστό ότι δημιουργεί αυτοδιοικητική πρωτοβουλία και μάλιστα θα δώσει για τον σκοπό αυτόν συνέντευξη τύπου την Τετάρτη το μεσημέρι στο δημαρχείο Αποκορώνου στις Βρύσσες.

Ήταν μια κίνηση που συζητείτο αρκετό καιρό στους αυτοδιοικητικούς κύκλους των Χανίων και τώρα πια είναι σαφές ότι η απόφαση ελήφθη και ο κ. Γύπαρης θα αγωνιστεί

για την ψήφο σε έναν ιδιαίτερα δυναμικό όσον αφορά τα αυτοδιοικητικά πράγματα δήμο.

Με καταγωγή από την Ασή Γωνιά, ο κ. Γύπαρης έχει εκλεγεί πολλές φορές νομαρχιακός και δημοτικός σύμβουλος. Έχει θητεύσει ως αντινομάρχης και αναπληρωτής νομάρχης Χανίων, με τομείς ευθύνης την κοινωνική πολιτική, την υγεία και πρόνοια, τον πολιτισμό και αθλητισμό καθώς και την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τη σχολική στέγη.

Έχει πλούσια συνδικαλιστική δράση ως πρόεδρος της ΕΚΟ τραπεζοϋπαλλήλων Χανίων και ως μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Χανίων.

Είχε εκλεγεί βουλευτής Χανίων στις εκλογές Μαΐου του 2012.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Υποψηφιότητα| Υποψηφιότητα στον δήμο Αποκορώνου ανακοινώνει ο Κώστας Γύπαρης appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά | Υποψηφιότητα, Αποκορώνου, Κώστας Γύπαρης,chania | ypopsifiotita, apokoronou, kostas gyparis