Χανιά | Συλλόγος Φίλων “Ελ. Βενιζέλος»: Άμεση ανάγκη για στήριξη και ενεργά μέλη | Video

| Video

Άμεση ανάγκη για κάθε είδους στήριξη έχει ο Σύλλογος Φίλων του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος». Παρότι τα μέλη του είναι 120-130, κάποια από αυτά είναι ανενεργά, με αποτέλεσμα να χρειάζεται στήριξη, για την ανάδειξη του έργου του, όλα αυτά τα χρόνια.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Σύλλογος βρέθηκε στην αίθουσα «Σταύρος Σ. Νιάρχος» του κτιρίου διοικητικών υπηρεσιών, στην πλατεία Έλενας Βενιζέλου στη Χαλέπα Χανίων, για τον απολογισμό του, αλλά και την

ανάδειξη του νέου διοικητικού του συμβουλίου.

«Ο Σύλλογος των Φίλων του Ιδρύματος που εδρεύει στα Χανιά είναι ένα από τα στηρίγματα του “Ελ. Βενιζέλος”. Στήριγμα ηθικής σημασίας, με την ανάληψη δράσεων που έχουν στόχο να διαδώσουνε τις ιδέες και τους σκοπούς αυτού» τόνισε ο Νίκος Παπαδάκης, διευθυντής του Ιδρύματος «Ελ. Βενιζέλος». Ο ίδιος αναφέρθηκε στα παραρτήματα που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό και είπε για την ιδέα της διάβρωσης του Ιδρύματος.



Η Αργυρώ Χανιωτάκη Σμυρλάκη, μέλος του Συλλόγου Φίλων «Ελ. Βενιζέλος», αναφέρθηκε στη αποψινή συνάντηση και μίλησε για τον ρόλο του Συλλόγου λέγοντας: «Τα μέλη να στηρίζουν το Ίδρυμα ποικιλοτρόπως, είτε με φυσική παρουσία, είτε οικονομικά. Στα πλαίσια που μπορούμε προσφέρουμε στο Ίδρυμα και ευελπιστούμε η προσφορά αυτή να αυξηθεί, γιατί το χρειάζεται. Τα μέλη μας είναι 120-130, κάποια από αυτά όμως είναι ανενεργά».

zarpanews.gr

The post Χανιά | Συλλόγος Φίλων “Ελ. Βενιζέλος»: Άμεση ανάγκη για στήριξη και ενεργά μέλη | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα