Χανιά | Πλατανιάς σε κρίση! Δε σήκωσε κεφάλι ούτε κόντρα στη Λάρισα και κινδυνεύει

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τον Πλατανιά που δεν μπόρεσε να σηκώσει κεφάλι ούτε κόντρα στη Λάρισα στα Περιβόλια και ηττήθηκε με 1-0, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Super League.

Το ματς

Ο Πλατανιάς ήταν αυτός που κυκλοφορούσε την μπάλα και έψαχνε χώρους προς την εστία του Μπόζοβιτς στο ξεκίνημα, αλλά αν και είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, έμεινε πίσω στο σκορ.

Στο 21′ Ο Γουάλας εκμεταλλεύτηκε το λάθος

του Στόιτσεφ, έκανε τη σέντρα απ’ τα αριστερά και ο Κρίζμαν με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ, με τους Χανιώτες να μην απαντούν μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος το σκορ δεν άλλαξε αν και οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες, αλλά για ακόμη μια φορά δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα η Λάρισα να πάρει μία σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Πλατανιά στα Περιβόλια.

Οι ενδεκάδες:

Πλατανιάς (Παράσχος): Κοκκαλάς, Κρος, Γκρζέλτσακ, Στάθης, Κοροβέσης, Πατράλης, Πλιάτσικας, Πριντέτα (77′ Παπανικολάου), Ενσικουλού, Ντεβέσα (77′ Δημούτσος), Στόιτσεφ (53′ Μπούντνικ)

ΑΕΛ (Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Φάρκας (Κούσας), Γουάλας, Άντονι, Αγκάνοβιτς, Κριζμάν, Ναζλίδης, Λεοζίνιο (79′ Λαγός), Ντέλετιτς

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Κουντουρέλης (Αθηνών)
4ος: Κυρίτσης (Δωδεκανήσου)

Keywords
Τυχαία Θέματα