Χανιά | Μίνι πάρτι από τον «Ορίζοντα» στην Τσουδερών – Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας «Ταξίδι στο Φως» | Video + Photos

Πλήθος κόσμου στην oδό Τσουδερών για το Street Festival του «Ορίζοντα»

Το απόγευμα της Τετάρτης 24 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Ταξίδι στο Φως» με την επιμέλεια των: Ζαχάρη Ανδρεαδάκη, Μιχάλη Γοναλάκη, Ρούλα Δρακάκη, Γιώργο Ζακυνθινάκη και Νεκτάριο Ξανθουδάκη. Η έκθεση έλαβε χώρα στον πολυχώρο δράσεων του συλλόγου «Ορίζοντας», Τσουδερών 38Α, στα Χανιά.

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων έγινε coctail party

από το Dash & Drops Bar Catering με μουσικές επιλογές από τον dj Χάρη Παντελάκη.

Ο δήμαρχος Χανίων, κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης παραβρέθηκε στη αποψινή εκδήλωση και είπε πως η πρωτοβουλία αυτή δείχνει τον δρόμο για τον εθελοντισμό, την προσφορά και την συνέργεια. «Θα μπορούν οι Χανιώτες και επισκέπτες να βλέπουν όλα τα καταστήματα της περιοχής, να επισκέπτονται τον χώρο του “Ορίζοντα”, να παρακολουθούν τις εθελοντικές δράσεις και να μπορεί να προσφέρει ό,τι μπορεί ο καθένας» τόνισε ο δήμαρχος.



Από την μεριά του, ο πρόεδρος του εθελοντικού συλλόγου «Ορίζοντας», κ. Σπύρος Αδοντάκης, μίλησε για την έναρξη της έκθεσης, αλλά και για τους φωτογράφους που χάρισαν απόψε τα έργα τους. Αναφερόμενος στον συμβολισμό της έκθεσης «Ταξίδι στο Φως», είπε πως ο «Ορίζοντας» δίνει την ελπίδα για την επόμενη μέρα που είναι μετά την καταιγίδα και βγαίνει το ουράνιο τόξο για μια ηλιόλουστη μέρα. «Νιώθουμε υπερήφανοι για όλους τους εθελοντές. Βλέπουμε μικρά και νέα παιδιά να έρχονται να προσφέρουν κι αυτό είναι πολύ σημαντικό» συμπλήρωσε ο κ. Αδοντάκης.



H είσοδος στην έκθεση φωτογραφίας είναι ελεύθερη και η συμμετοχή σε όλα τα events δωρεάν. Η διοργάνωση του Street Festival στοχεύει στην συνεργασία μεταξύ επιχειρήσεων και φορέων, την ανάδειξη των τοπικών καταστημάτων κατά την τουριστική περίοδο και την προώθηση του εθελοντισμού μέσα από εκδηλώσεις κοινωνικοπολιτιστικής διάστασης, αλληλεπιδρώντας με άλλες εθελοντικές ομάδες και συλλόγους.

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό μικρό πάρτι:

Και από την έκθεση «Ταξίδι στο Φως»:

zarpanews.gr

The post Χανιά | Μίνι| Μίνι πάρτι από τον «Ορίζοντα» στην Τσουδερών – Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας «Ταξίδι στο Φως» | Video + Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα