Χανιά | Φιλανθρωπική εκδήλωση με πολλές δραστηριότητες και εκπλήξεις στο Οινοποιείο Μανουσάκη

Καλοκαιρινή φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνει σήμερα Κυριακή το Οινοποιείο Μανουσάκη, στον Βατόλακκο, με ελεύθερη είσοδο.

Από τις 5 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ, απολαύστε στον χώρο του Οινοποιείου μία οικογενειακή έξοδο με φαγητό, ποτό, ζωντανή μουσική, δημοπρασία και δραστηριότητες για τα παιδιά, με σκοπό την ενίσχυση της καμπάνιας Respect Life.

Το Respect Life

έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση του τοπικού και μη κόσμου για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποι μας με κινητικά προβλήματα κατά την μετακίνηση τους στην πόλη των Χανίων.

Πρόκειται για μια εκστρατεία ενημέρωσης μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μέσω της παραγωγής μιας ταινίας μικρού μήκους σε συνεργασία με την Indigo View και πολλών άλλων πρωτοβουλιών. Σκοπός είναι ο εντοπισμός και η αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούν δυσκολίες στην μετακίνηση και γενικότερα στην έλλειψη σεβασμού των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες, για παράδειγμα, το παράνομο παρκάρισμα σε θέσεις αναπήρων, το μπλοκάρισμα της ράμπας αναπήρων στα πεζοδρόμια, η τοποθέτηση εμποδίων πάνω στα πεζοδρόμια, η έλλειψη προσβασιμότητας σε κοινόχρηστους χώρους κ.α . Τα σχέδια είναι πολλά και χρειάζεται η συνδρομή όλων για την πραγματοποίηση τους.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα