Χανιά | Αλκοτέστ και οδηγίες μοίρασε η Τροχαία στους οδηγούς – Αυξημένα μέτρα στους δρόμους για το ρεβεγιόν | Video+Photos

| Video+Photos

Ιδιαίτερη προσοχή συνιστά στους οι οδηγούς που θα βρεθούν στους δρόμους στην αλλαγή του χρόνου ,η Τροχαία Χανίων, ενώ έχουν τεθεί σε ισχύ αυξημένα μέτρα για την τήρηση της οδικής ασφάλειας, ώστε να αποφευχθούν τα όποια δυσάρεστα στην αλλαγή του έτους.

Το πρωί της Παρασκευής, αστυνομικοί της Τροχαίας μοίρασαν αλκοτέστ και φυλλάδια με οδηγίες σε οδηγούς στο κέντρο των Χανίων, υπενθυμίζοντάς τους την ανάγκη να τηρούν τα αυτονόητα μέτρα για την προστασία των ιδίων και των επιβατών.

“Ζητάμε

από όσους θελήσουν να οδηγήσουν, να μην καταναλώσουν αλκοόλ, να φορούν ζώνη στο αυτοκίνητο και κράνος στη μοτοσυκλέτα. Να μην αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα. Ιδιαίτερα για τα δίτροχα, οι συνθήκες είναι επικίνδυνες σήμερα και θα πρέπει να δείξουν ακόμα μεγαλύτερη προσοχή”, δήλωσε ο υπαστυνόμος Ευτύχης Μαρκαντωνάκης από την Τροχαία Χανίων. “Θα υπάρχει αυξημένη αστυνόμευση στους δρόμους και τη μέρα και τη νύχτα, εντός της πόλης και στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο”, προσέθεσε.

Επίσης, η ΕΛ.ΑΣ. θα πραγματοποιεί ελέγχους και για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού, με τον κ. Μαρκαντωνάκη να τονίζει ότι οι έλεγχοι θα είναι έντονοι.

Για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, το ωράριο λειτουργίας που έχει ανακοινωθεί από την κυβέρνηση προβλέπει κλείσιμο στις 02:00 για εστίαση και διασκέδαση. Ωστόσο, αρκετά καταστήματα στα Χανιά | Αλκοτέστέχουν επιλέξει να μην ανοίξουν καθόλου για το ρεβεγιόν (δείτε ΕΔΩ)

Δείτε δηλώσεις και φωτογραφίες:


zarpanews.gr

The post Χανιά | Αλκοτέστ και οδηγίες μοίρασε η Τροχαία στους οδηγούς – Αυξημένα μέτρα στους δρόμους για το ρεβεγιόν | Video+Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα