Ασφυξία στις ΜΕΘ Covid: Αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι στην Κρήτη – Ένα παιδί με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Χανίων

Μεγάλη είναι η πίεση στα νοσοκομεία της Κρήτης, με τους ασθενείς με κορονοϊό ολοένα να αυξάνονται. Η κατάσταση στις ΜΕΘ Covid, γίνεται πιο δύσκολη καθώς αύξηση παρατηρείται στον αριθμό των διασωληνωμένων το τελευταίο 3ήμερο.

Ειδικότερα:

Στο Νοσοκομείο Χανίων σήμερα νοσηλεύονται 74 ασθενείς. Οι 68 νοσηλεύονται στις κλινικές, οι 9 είναι στη ΜΕΘ με τους 8 να είναι διασωληνωμένοι.

Στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται
67 ασθενείς, 48 στις κλινικές covid και 18 στη ΜΕΘ, με τους 17 να είναι διασωληνωμένοι.Στο Βενιζέλειο νοσηλεύονται σήμερα 51 ασθενείς. Οι 43 βρίσκονται στην κλινική covid και οι 7 στη ΜΕΘ με τους 4 να είναι διασωληνωμένοι.Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύονται συνολικά 26 ασθενείς, οι 24 στην κλινική covid, και 2 στη ΜΕΘ διασωληνωμένοι.Στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου νοσηλεύονται 12 ασθενείς , οι 10 στην κλινική covid και 2 στη ΜΕΘ, διασωληνωμένοι.Στο Νοσοκομείο Σητείας νοσηλεύονται 5 ασθενείς κλινική Covid.Στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας νοσηλεύονται 15 ασθενείς στην κλινική Covid.

zarpanews.gr

The post Ασφυξία στις ΜΕΘ Covid: Αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι στην Κρήτη – Ένα παιδί με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Χανίων appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα