Αρχιτεκτονική υψηλής αισθητικής στα Χανιά με υπογραφή MM Group | Photos

Μερικές από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες στα Χανιά, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: την υπογραφή και την εγγύηση μιας από τις πιο γνωστές τεχνικές εταιρίες, της MM Group Σύμβουλοι Μηχανικοί Ε.Π.Ε

Η εταιρία με έδρα τα Χανιά, ιδρύθηκε το 1996 από τους δύο εταίρους / διαχειριστές της εταιρείας, τον Αρχιτέκτονα – Μηχανικό Βασίλη Λαμπρινό και τον Μηχανολόγο Μηχανικό

Μιχάλη Μετοχιανάκη.

Με μεγάλη εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο, η εταιρεία έχει αναλάβει τις μελέτες για μερικές από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες στα Χανιά (Euphoria Resort, Minoa Palace Resort & Spa, Avra Imperial Hotel , Cretan Dream Royal Hotel κ.λ.π.), μελέτες για βίλλες (villa Roza, villa Ianira, villa St. Antoine κ.λ.π.) αλλά και αποκαταστάσεις και ανακαινίσεις παλαιών κτιρίων (Casa Delfino Boutique Hotel, Avra Apartments Kolymbari κ.λ.π.).

Avra Imperial

Μία έμπειρη αρχιτεκτονική ομάδα με επικεφαλής τους αρχιτέκτονες μηχανικούς Βασίλη Λαμπρινό και Άννα Λαμπρινού, προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών, από το επίπεδο σύλληψης της αρχιτεκτονικής ιδέας και την εκπόνηση της αρχιτεκτονικής μελέτης, μέχρι το σχεδιασμό εσωτερικού χώρου/διακόσμηση, συμπεριλαμβανομένων 3d φωτορεαλιστικών απεικονίσεων και βίντεο του έργου.

Casa Delfino

Euphoria

Αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι και μηχανολόγοι μηχανικοί βρίσκονται σε συνεχή και απόλυτη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου, με μοναδικό στόχο την πραγματοποίηση ολοκληρωμένων μελετών. Η ισχυρή και αξιόπιστη ομάδα, αναλαμβάνει την έκδοση των απαιτούμενων αδειών, την εκπόνηση μελέτης εφαρμογής, την επίβλεψη της κατασκευής, τον συντονισμό των διαφόρων υπεργολάβων, καθώς και τις συνδέσεις με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας.

Minoa

Τα γραφεία της στεγάζονται σε ιδιόκτητο κτίριο στην Οδό Πoλογιώργη 27, όπου βρίσκεται και η έδρα της. Οι κτιριακές της εγκαταστάσεις καλύπτουν έκταση 550 τ.μ. και περιλαμβάνουν χώρους γραφείων και αίθουσα παρουσιάσεων-συνεδριάσεων, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 40 άτομα.

Villa Ianira

Villa St. Antoine

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα