Αυτός ο σκύλος είναι ο καλύτερος ακροβάτης του κόσμου

Ο σκύλος που θα δείτε είναι πανέξυπνος, άρτια εκπαιδευμένος, γλυκύτατος, κι έχει γίνει viral συγκεντρώνοντας εκατομμύρια like στα social media.

Όπως θα δείτε, το πανέμορφο αυτό μαλινουά* ακροβατεί σε ό,τι μπορεί να βάλει ο νους σας, κάνοντάς το να μοιάζει πανεύκολο – κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Περπατά πάνω σε γεφυράκια και τοίχους ακόμη και με τα δυο του πόδια, ισορροπεί πάνω σε σχοινιά, κάνει σάλτα

και λυγίζει το σώμα του σαν αιλουροειδές μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου.



*Το Βέλγικο Μαλινουά αναπτύχθηκε κυρίως τις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα στην πόλη Malines του Βελγίου. Οι σκύλοι αυτοί είναι περήφανοι και άγρυπνοι σκύλοι αγέλης που φτάνουν τα 60-61 εκατοστά. Δυνατά και μυώδη αλλά περισσότερο κομψά παρά ογκώδη, υπάρχει μια ειλικρινή και καλή άποψη για κείνα μιας και είναι γεννημένα για να εργάζονται σκληρά για την τροφή τους. Το χρώμα τους κυμαίνεται από πλούσιο κιτρινόφαιο σε καστανοκόκκινο.

Εξαιρετικά έξυπνα, αθλητικά και εξαιρετικά αφοσιωμένα, τα Μαλινουά πρέπει να βρίσκονται σε διαρκή ασχολία με τον ιδιοκτήτη σωματική αλλά και ψυχική. Ο σκύλος αυτός δεν είναι ένας σκύλος ο οποίος μπορεί να μείνει άπραγος στην αυλή ούτε μια βόλτα την ημέρα αρκεί. Η άφθονη άσκηση είναι κάτι απαραίτητο για το Μαλινουά. Το να στερήσεις από ένα Μαλινουά τις δραστηριότητες και την ανθρώπινη συντροφιά είναι σαν του στερείς την ίδια την ζωή.

Tα Μαλινουά είναι γενικά μια υγιής φυλή και δεν παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Παρόλα αυτά θα πρέπει να ελέγχονται συχνά τα μάτια τους και να εξετάζονται για τυχόν δυσπλασίες του ισχίου η του αγκώνα. Επίσης, θα πρέπει να καθαρίζονται πολύ καλά τα αυτιά και τα δόντια τους.

Το προσδόκιμο ζωής αυτών των σκύλων είναι περίπου 14 με 16 έτη.

ieidiseis.gr

The post Αυτός ο σκύλος είναι ο καλύτερος ακροβάτης του κόσμου appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα