Αδιανόητο: Σκότωσε τη γιαγιά του για ένα… ποτήρι νερό

Για… ένα ποτήρι νερό, ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 82χρονη γιαγιά του, ο καθ’ ομολογίαν δράστης της άγριας δολοφονίας στο Χρυσοχώρι Καβάλας.

Ο 23χρονος που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και σύμφωνα με πληροφορίες είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικό ίδρυμα, φαίνεται ότι είχε χτυπήσει και άλλες φορές την άτυχη ηλικιωμένη, όπως υποστηρίζουν γείτονες της οικογένειας.

Η 82χρονη ξύπνησε το βράδυ της Κυριακής και ζήτησε λίγο νερό από τον εγγονό της. Εκείνος, εξοργισμένος που… διακόπηκε ο ύπνος του, της επιτέθηκε και την χτύπησε για ώρα με μανία, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις

της. Όταν διαπίστωσε ότι η γιαγιά του ήταν νεκρή, ο 23χρονος κάλεσε το γραφείο κηδειων, υποστηρίζοντας ότι η ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της από πτώση.

Όπως διαπιστώθηκε η γυναίκα έφερε κακώσεις στο κεφάλι και στο σώμα της, με αποτέλεσμα να ενημερωθούν άμεσα οι αρχές. Τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας προσήγαγαν τον 23χρονο εγγονό της ηλικιωμένης στην Αστυνομική Διεύθυνση και λίγη ώρα αργότερα ο νεαρός δράστης ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα της δολοφονίας σε άλλο σημείο της κατοικίας βρισκόταν και ο 62χρονος γιος της ηλικιωμένης που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Η 82χρονη έμενε μαζί με τον χωρισμένο γιο της και τον εγγονό και όπως περιγράφουν άτομα που γνώριζαν την οικογένεια, τους φρόντιζε με τη σύνταξη της.

Σε βάρος του 23χρονου, που θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, της ενδοοικογενειακής βίας και για παραβίαση δικαστικών αποφάσεων.

Πηγή: ieidiseis.gr

The post Αδιανόητο: Σκότωσε τη γιαγιά του για ένα… ποτήρι νερό appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα