Survivor: Μαλλιά κουβάρια η Μπλε Ομάδα και ο Τριαντάφυλλος έγινε έξαλλος – «Ρουφιανεύεις φίλο σου σε όλον τον κόσμο»

Μπλε και Κόκκινοι παίκτες του Survivor μεταφέρθηκαν στην παραλία προκειμένου να ενημερωθούν από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό για το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας που θα ακολουθούσε. Ωστόσο, λίγο πριν οι παίκτες αγωνιστούν το βράδυ της Δευτέρας, έγιναν… μαλλιά κουβάρια.

Την αρχή έκανε ο James Καφετζής όταν ζήτησε από τον Πάνο Καλλίδη να ζητήσει συγγνώμη για ένα υβριστικό σχόλιο που έκανε κατά την διάρκεια του αγώνα. Ο James

έμπλε στην συζήτηση και το όνομα του Σάκη Κατσούλη.

Ο Πάνος Καλλίδης πήρε το λόγο και απάντησε στον James λέγοντας: «Βάλλομαι συνέχεια από τον James. Κρατάει πράγματα που έχω κάνει και τα παρουσιάζει την κατάλληλη στιγμή για να με διαβάλει. Κάνω λάθη, πάνω στα νεύρα μου, όπως και όλοι οι παίκτες. James δεν είναι όλα παιχνίδι και δεν ζητάω τον σεβασμό από κανέναν. Όταν χρησιμοποιείς βρισιές και τις παρουσιάζεις τώρα αυτό δεν είναι σεβασμός».

Ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος παρακολουθούσε τα όσα γινόντουσαν στην Μπλε ομάδα, πήρε το λόγο και «κάρφωσε» τον James Καφετζή. «Πας και ρουφιανέυεις έναν φίλο σου να πει σε όλον τον κόσμο αυτό το πράγμα και να το δει όλη η Ελλάδα. Είναι ανόητο αυτό που κάνεις» ανέφερε ο Τριαντάφυλλος



newsbeast.gr

The post Survivor: Μαλλιά κουβάρια η Μπλε Ομάδα και ο Τριαντάφυλλος έγινε έξαλλος – «Ρουφιανεύεις φίλο σου σε όλον τον κόσμο» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Μαλλιά, Μπλε Ομάδα, Τριαντάφυλλος, – Ρουφιανεύεις,Survivor, mallia, ble omada, triantafyllos, – roufianeveis