Το προϊόν που η Τζένιφερ Άνιστον δεν αποχωρίζεται ποτέ για την περιποίηση του δέρματός της

Αν μία σταρ έχει μπει για τα καλά στις καρδιές των γυναικών και αποτελεί πρότυπο για αρκετές από αυτές, αυτή δεν είναι άλλη από την Τζένιφερ Άνιστον. Η ελληνικής καταγωγής βραβευμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ που μπήκε στα σπίτια όλων μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια», δίνει μεγάλη σημασία και προσοχή στη ρουτίνα περιποίησης του δέρματός της, για να μπορέσει να το διατηρήσει όσο πιο φρέσκο και λαμπερό γίνεται.

Και παρόλο που εδώ και λίγα χρόνια έχει περάσει το κατώφλι των 50 συνεχίζει

ακόμη να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και το νεανικό πρόσωπό της. Η ίδια έχει αποκαλύψει παλαιότερα ότι κάθε βράδυ εφαρμόζει ένα συγκεκριμένο προϊόν στην περιοχή γύρω από τα μάτια της, ώστε να αντιμετωπίσει το πέρασμα του χρόνου από πάνω της όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται.

Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι η λαμπερή σταρ του Χόλιγουντ θα επένδυε αρκετά χρήματα σε προϊόντα περιποίησης του προσώπου και της επιδερμίδας της, το προϊόν που επιλέγει είναι άκρως οικονομικό και η καθεμία από εσάς μπορεί να το βρεί πολύ εύκολα στο εμπόριο.

Αυτό δεν είναι άλλο από τη βαζελίνη, την οποία η Άνιστον εφαρμόζει κάτω από τα μάτια της κάθε βράδυ μετά από το ντεμακιγιάζ της. Η ίδια υποστηρίζει ότι αποτρέπει τη δημιουργία λεπτών γραμμών και ρυτίδων γύρω από αυτά, ενώ ταυτόχρονα έχει και εξαιρετικά ενυδατική δράση.

newsbeast.gr

The post Το προϊόν που η Τζένιφερ Άνιστον δεν αποχωρίζεται ποτέ για την περιποίηση του δέρματός της appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα