O 2ος Μαραθώνιος Αγάπης κανόε καγιάκ & SUP για την Ομάδα Στήριξης “Συνάνθρωπος”

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων & φίλων κάνοε καγιάκ ΝΟΧ και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, τον Δήμο Χανίων, την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου και την ΑΝΕΚ LINES θα πραγματοποιήσουν τον 2ο Μαραθώνιο Αγάπης Κανόε Καγιάκ & SUP με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της Ομάδας Στήριξης “Συνάνθρωπος”.

Ειδικότερα, οι αθλητές-τριες του τμήματος θα κωπηλατήσουν

με κανόε καγιάκ & SUP στον θαλάσσιο χώρο του δημοτικού Ναυταθλητικού Κέντρου Σούδας (στον κολπίσκο μπροστά από την ιχθυόσκαλα) με σκοπό να διανύσουν από 90 έως 110χλμ. O 2ος Μαραθώνιος Αγάπης θα πραγματοποιηθεί το διήμερο Μεγάλη Τρίτη 19 και Μεγάλη Τετάρτη 20 Απρίλιου, με ώρα έναρξης στις 8 το πρωί και λήξη στις 6 το απόγευμα.

Επιχειρήσεις που επιθυμούν να υποστηρίξουν την φιλανθρωπική αθλητική δράση, μπορούν να επιλέξουν μέσα από την φόρμα δήλωσης συμμετοχής το ποσό της χρηματοδότησης που επιθυμούν, επιλέγοντας από 1 ευρώ έως 5 ευρώ το χιλιόμετρο, το οποίο θα πολλαπλασιαστεί με τα χιλιόμετρα που θα διανύσουν οι αθλητές-τριες.

Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του Μαραθωνίου σε λογαριασμό της Ομάδας Στήριξης “Συνάνθρωπος”, αφού κοινοποιηθούν τα χιλιόμετρα που διανύθηκαν από τους αθλητές-τριες.

The post O 2ος Μαραθώνιος Αγάπης κανόε καγιάκ & SUP για την Ομάδα Στήριξης “Συνάνθρωπος” appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα