Apple: Στην Ελλάδα τα οχήματα καταγραφής για τους χάρτες – Δες πότε θα είναι στον δρόμο σου

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Apple ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες που θα είναι τα οχήματα καταγραφής δρόμων στις περιφέρειες της Ελλάδας, βελτιώνοντας με νέες φωτογραφίες τους χάρτες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Apple.

«Η Apple διεξάγει επιτόπιες έρευνες με οχήματα σε όλον τον κόσμο για να συλλέξει δεδομένα

έτσι ώστε να βελτιώσει τους Χάρτες Apple και να υποστηρίξει τη λειτουργία Εμφάνιση τριγύρω. Οι έρευνες οχημάτων μπορεί να χρησιμοποιήσουν εξοπλισμό τοποθετημένο στο εξωτερικό μέρος των οχημάτων, καθώς και στα iPhone, iPad ή άλλες συσκευές μέσα στα οχήματα. Ορισμένες φορές, μπορεί να επισκεφτούμε ξανά μερικές από αυτές τις τοποθεσίες για να συλλέξουμε εκ νέου δεδομένα, σε μια προσπάθεια να διατηρούμε έναν ενημερωμένο χάρτη υψηλής ποιότητας.

Η Apple διεξάγει επίσης έρευνες με κινητά συστήματα σε ορισμένες ζώνες κυκλοφορίας πεζών (για παράδειγμα, ορισμένοι δρόμοι στο Αθήνα από τους οποίους δεν περνάει όχημα). Ορισμένες έρευνες πεζών χρησιμοποιούν ένα σύστημα σακιδίου για να συλλέξουν δεδομένα που μπορεί να χρησιμοποιηθούν απευθείας στους Χάρτες Apple, όπως είναι η λειτουργία Εμφάνιση τριγύρω. Άλλες έρευνες πεζών χρησιμοποιούν iPad, iPhone ή άλλες συσκευές για να συλλέξουν δεδομένα για σκοπούς βελτίωσης χάρτη. Αυτές οι έρευνες πεζών μάς επιτρέπουν να βελτιώνουμε και να ενημερώνουμε τους Χάρτες Apple σε περιοχές όπου τα οχήματα δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση, χρησιμοποιώντας την ίδια προστασία απορρήτου με τα οχήματα των Χαρτών Apple.

Δεσμευόμαστε για την προστασία του απορρήτου σας καθώς διεξάγουμε τις έρευνες αυτές. Για παράδειγμα, θα αποκρύβουμε τα πρόσωπα και τις πινακίδες των αυτοκινήτων σε εικόνες που δημοσιεύονται στο Εμφάνιση τριγύρω. Εάν έχετε σχόλια ή ερωτήσεις για αυτήν τη διαδικασία, για τα δικαιώματά σας όσον αφορά το απόρρητο ή θέλετε να κάνετε αίτηση για την απόκρυψη ενός προσώπου, μιας πινακίδας αυτοκινήτου ή του σπιτιού σας, επικοινωνήστε μαζί μας.»

ieidiseis.gr

The post Apple: Στην Ελλάδα τα οχήματα καταγραφής για τους χάρτες – Δες πότε θα είναι στον δρόμο σου appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα