Υποβαθμίζει τις συνέπειες από τις απεργίες των εργαζομένων η Ryanair

Υποβαθμίζει τις συνέπειες από τις απεργίες εργαζομένων της η Ryanair. Η εταιρεία χαρακτήρισε ψευδείς τους ισχυρισμούς της βελγικής ένωσης CNE ότι η απεργία του προσωπικού καμπίνας επιβατών θα προκαλέσει “χάος” στις πτήσεις της 28ης Σεπτεμβρίου.

Η Ryanair

υποστηρίζει ότι «από την εμπειρία των προηγουμένων απεργιών, οι οποίες περιλάμβαναν πενθήμερες απεργίες, με συμμετοχή λιγότερη από το 25% των Ιρλανδών κυβερνητών αυτό το καλοκαίρι, κάθε μία ημέρα από αυτές, η Ryanair εξυπηρέτησε 280 από τις 300 πτήσεις από/προς την Ιρλανδία, καθώς πάνω από το 75% των Ιρλανδών πιλότων συνέχισε να εργάζεται κανονικά.

Στο σύνολο, η Ryanair εχθές εξυπηρέτησε πάνω από 2.300 πτήσεις και μετέφερε πάνω από 380.000 πελάτες χωρίς “χάος”.

Στη Γερμανία, παρά την απεργία των κυβερνητών και του προσωπικού της καμπίνας επιβατών, πάνω από το 70% των κυβερνητών και του πληρώματος καμπίνας επιβατών της Ryanair με βάση τη Γερμανία, εργάστηκαν φυσιολογικά και ολοκλήρωσαν πάνω από 250 από τις 400 προγραμματισμένες πτήσεις, καθώς 150 πτήσεις είχαν προ-ακυρωθεί την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, με το μικρό ποσοστό των επιβατών που επηρεάστηκαν να μπορεί να αλλάξει την πτήση του ή να λάβει επιστροφή χρημάτων».

Η Ryanair επισημαίνει ότι, ακόμα και αν υπάρξει και άλλη απεργία προσωπικού καμπίνας επιβατών στην 28η Σεπτεμβρίου, η πλειονότητα των πληρωμάτων καμπίνας επιβατών ανά την Ευρώπη θα εργαστεί φυσιολογικά.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι διεκδικούν την αναγνώριση των Συνδικάτων τους, με στόχο καλύτερους εργασιακούς όρους.

The post Υποβαθμίζει τις συνέπειες από τις απεργίες των εργαζομένων η Ryanair appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα