Πτήσεις Αθήνα – Μανάμα (Μπαχρέιν) πρόκειται να διεξάγει η Air Mediterranean, μετά το Αθήνα – Κουβέιτ

Μετά το δικαίωμα εκτέλεσης πτήσεων στο Αθήνα – Κουβέιτ, η Air Mediterranean απέκτησε το αντίστοιχο δικαίωμα στο Αθήνα – Μανάμα (Μπαχρέιν), κατόπιν σχετικής απόφασης της ΥΠΑ.

Επιμέλεια: Μαρίνα Δημητρίου

Η εταιρεία έλαβε την έγκριση για τρεις εβδομαδιαίες συχνότητες, με αεροσκάφη τύπου B737-400, χωρητικότητας 160 θέσεων και έναρξη δρομολογίων

την 1η Δεκεμβρίου 2018.

«Η αεροπορική εταιρεία που διορίζεται οφείλει κατά την παροχή των υπηρεσιών στο ανωτέρω δρομολόγιο να τηρεί πιστά τις διατάξεις της εθνικής, κοινοτικής και διεθνούς νομοθεσίας για την εκτέλεση διεθνών αεροπορικών μεταφορών και να συμμορφώνεται με τις διαδικασίες και οδηγίες, που έχουν καθοριστεί από την αεροπορική αρχή της χώρας στην οποία διορίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις της οικείας Διμερούς Αεροπορικής Συμφωνίας.

Η μη τήρηση των ανωτέρω διατάξεων αποτελούν λόγο ανάκλησης του διορισμού της», αναφέρει η ΥΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η Air Mediterranean εγκαινιάστηκε στα τέλη του 2017, διέκοψε αργότερα τη λειτουργία της, αλλά στη συνέχεια επαναδραστηριοποιήθηκε στον τομέα των ναυλωμένων πτήσεων.

The post Πτήσεις Αθήνα – Μανάμα (Μπαχρέιν) πρόκειται να διεξάγει η Air Mediterranean, μετά το Αθήνα – Κουβέιτ appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα