Στο αεροδρόμιο Λάρνακας το τρόπαιο και η μασκότ του FIBA Eurobasket 2025

Η Hermes Airports υποδέχθηκε, στις 26 Μαΐου, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, το τρόπαιο και την μασκότ του FIBA Eurobasket 2025.

Η εταιρεία, σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή του FIBA Eurobasket στην Κύπρο

φιλοξένησε στους χώρους της το βαρύτιμο κύπελλο και τον Marky Mark, την μασκότ της μεγαλύτερης διοργάνωσης που θα διοργανώσει η χώρα.

Επιβάτες, επισκέπτες, προσωπικό της Hermes Airports καθώς και άλλα μέλη της αεροπορικής κοινότητας είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο και την μασκότ της διοργάνωσης που αυτές τις μέρες βρίσκονται στην Κύπρο για περιοδεία.

Εντυπωσιασμένοι από την έκπληξη και την ευκαιρία που τους δόθηκε, μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής από το τρόπαιο που θα διεκδικήσουν στο επερχόμενο Ευρωμπάσκετ τα μεγαλύτερα ονόματα των Εθνικών καλαθόσφαιρας από την Ευρώπη και απαθανάτισαν την στιγμή.

Η φιλοξενία του τροπαίου εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας της Hermes Airports με την Οργανική Επιτροπή του FIBA Eurobasket στην Κύπρο. Tα αεροδρόμια είναι έτοιμα να υποδεχτούν στην χώρα μας τον Αύγουστο τα διεθνή αστέρια του μπάσκετ και μέσα από ειδικές διευθετήσεις που έχουν προχωρήσει θα λάβουν μια εξαιρετική πρώτη γεύση της φιλοξενίας που χαρακτηρίζει την χώρα μας.

Ταυτόχρονα, μέσα από ρυθμίσεις που έχουν συμφωνηθεί, οι αποστολές των ομάδων θα λάβουν την αρτιότερη εξυπηρέτηση κατά τη μετακίνησή τους στα αεροδρόμια ώστε να μπορούν να παραμένουν προσηλωμένοι στην αποστολή τους.

Στην Κύπρο θα πραγματοποιηθούν δεκαπέντε αγώνες της διοργάνωσης και μέσω των αεροδρομίων θα φτάσουν οι Εθνικές Ελλάδας, Ισπανίας, Ιταλίας, Γεωργίας και Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. Η χώρα φιλοξενεί έναν από τους ομίλους των αγώνων της κορυφαίας διοργάνωσης του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Το άρθρο Στο αεροδρόμιο Λάρνακας το τρόπαιο και η μασκότ του FIBA Eurobasket 2025 εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
sto-aerodromio-larnakas-to-tropaio-kai-i-maskot-tou-fiba-eurobasket-2025.htm
Τυχαία Θέματα