Στα μέσα του 2020 η λειτουργία του νέου κέντρου διαλογής της ACS στο Αιγάλεω, με 20.000 αποστολές την ώρα

Στα μέσα του 2020 εκτιμάται η λειτουργία του νέου κέντρου διαλογής της ACS στο Αιγάλεω, το οποίο θα εξυπηρετεί έως 20.000 αποστολές την ώρα.

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Quest Απόστολος Γεωργαντζής, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου του ομίλου.

Οι κατασκευαστικές εργασίες του νέου κέντρου διαλογής θα πραγματοποιηθούν σε ακίνητο 27 στρεμμάτων, ιδιοκτησίας του ομίλου, το οποίο αποκτήθηκε έναντι 7,8 εκατ.

ευρώ.

Στο ακίνητο αυτό θα δημιουργηθεί ένα τριώροφο κτίριο, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει το νέο κέντρο διαλογής, επιφάνειας 10.000 τμ.

Για την κατασκευή του κτιρίου θα δαπανηθούν 24-25 εκατ. και για τον μηχανολογικό εξοπλισμό του κέντρου διαλογής 10 εκατ. Μόλις λειτουργήσει το νέο κέντρο διαλογής, η ACS θα μεταφέρει τις υπηρεσίες που διαθέτει σε Κρυονέρι και Ταύρο.

Σχετικά με τις επιδόσεις της ACS, ο κ. Γεωργαντζής τόνισε ότι η περαιτέρω ανάπτυξη της ACS θα έρθει μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου, το οποίο αντιστοιχεί στο 50% της δραστηριότητας της εταιρείας, υποστηρίζοντας ότι η ACS διαθέτει μερίδιο αγοράς 24%-25% στον ταχυδρομικό κλάδο (αποστολές εσωτερικού + εξωτερικού).

The post Στα μέσα του 2020 η λειτουργία του νέου κέντρου διαλογής της ACS στο Αιγάλεω, με 20.000 αποστολές την ώρα appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα