Το θαύμα έγινε στον Πειραιά! Ιστορική πρόκριση Ολυμπιακού 3-1 τη Μίλαν παρουσία Σαλβίνι

Ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League με μεγάλη νίκη 3-1 επί της Μίλαν στο Γ.Καραισκάκης, παρουσία μάλιστα του ηγέτη της Λίγκας του Βορρά και αντιπροέδρου της ιταλικής κυβέρνησης, Μετέο Σαλβίνι, ο οποίος νσε δηλώσεις του έκανε λόγο για “ντροπή των Ιταλών”.
Ενθουσιασμένος ο Β.Μαρινάκης,
ανακοίνωσε ότι οι παίκτες των “ερυθρολεύκων” θα μοιραστούν πριμ ύψους 500.000 ευρώ.ΤΟ ΜΑΤΣ

Στο 60ο λεπτό μετά από κόρνερ και μπαλιά του Ποντένσε και προσπάθεια για κεφαλιά ένα κακό διώξιμο της άμυνας της Μίλαν έστειλε την μπάλα στο κεφάλι του Σισέ. Ο Σενεγαλέζος από κοντά έκανε με κεφαλιά το 1-0.

Στο 70′ ο Γκιγιέρμε θα δοκιμάσει το πόδι του, η μπάλα θα βρει κόντρα πάνω στον Ζαπάτα και θα πάρει ύψος για το 2-0.

Στο 72′ οι Ροσονέρι έκαναν το 2-1 από κόρνερ με τον Ζαπάτα.

Στο 80ο λεπτό ο Τοροσίδης πήρε το πέναλτι από το τράβηγμα του Αμπάτε. Ο Ολυμπιακός έκανε το 3-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φορτούνη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ομάρ, Βούκοβιτς, Σισέ, Κούτρης, Καμαρά (79′ Τοροσίδης), Γκιγιέρμε, Ποντένσε (85′ Μπουχαλάκης), Φετφατζίδης (69′ Νάτχο), Φορτούνης και Γκερέρο

ΜΙΛΑΝ: Ρέινα, Καλάμπρια, Καστιγέχο, Ιγουαΐν, Τσαλχάνογλου, Μπακαγιόκο, Ζαπάτα, Αμπάτε, Κουτρόνε (78′ Λασάλτ), Ροντρίγκες (85′ Χαλίλοβιτς) και Κεσί.

Σπουδαία εμφάνιση από τους περισσότερους «ερυθρόλευκους» με τον τερματοφύλακα Ζοζέ Σα να αναδεικνύεται σε MVP του αγώνα. Μαζί του κορυφαίοι σε απόδοση Φορτούνης, Κούτρης και Γκιγιέρμε

Δείτε τα γκολ εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα