«Ψήφος εμπιστοσύνης» της Qatar Airways σε Fraport και Ελλάδα: Πτήσεις σε Θεσσαλονίκη και Μύκονο

Σημαντική επιτυχία για τον ελληνικό τουρισμό και την Fraport Greece αποτελεί, σύμφωνα με αεροπορικούς αναλυτές, η εξαγγελία της Qatar Airways για τη διεξαγωγή πτήσεων σε Θεσσαλονίκη και Μύκονο.

Ειδικότερα, σήμερα η Qatar Airways ανακοίνωσε την έναρξη απευθείας πτήσεων στη Μύκονο, με την πρώτη πτήση να πραγματοποιείται στις 30 Μαΐου 2018.

Το νησί της Μυκόνου θα είναι ο τρίτος ελληνικός προορισμός που προσθέτει η εταιρεία στο ταχέως αναπτυσσόμενο παγκόσμιο δίκτυό της, μετά την προσθήκης της Θεσσαλονίκης, που θα ξεκινήσει το Μάρτιο του 2018.

Ο Group Chief Executive της Qatar Airways, η αυτού εξοχότης κ. Akbar Al Baker, δήλωσε σχετικά: «Η Μύκονος ήταν πάντα ένας από τους πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς και αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι που είμαστε η πρώτη αεροπορική εταιρεία του Κόλπου που ξεκινά απευθείας πτήσεις για το νησί.

Η κεντρική θέση της Μυκόνου στις Κυκλάδες την καθιστά εξαιρετικά ελκυστική επιλογή διακοπών. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες την άνεση της απευθείας πτήσης σε αυτό το συναρπαστικό νησί το καλοκαίρι

Η εταιρεία θα εκτελεί τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα για το αεροδρόμιο της Μυκόνου, οι οποίες θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Airbus A320, με 12 θέσεις στη Διακεκριμένη Θέση και 132 θέσεις στην Οικονομική Θέση.

Η Qatar Airways ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη απευθείας πτήσεων στην Θεσσαλονίκη.

Οι τέσσερις νέες πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Ντόχας και Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Airbus A320, με 12 θέσεις στη Διακεκριμένη Θέση και 132 θέσεις στην Οικονομική Θέση.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία προσφέρει και τρεις πτήσεις την ημέρα για την Αθήνα.

The post «Ψήφος εμπιστοσύνης» της Qatar Airways σε Fraport και Ελλάδα: Πτήσεις σε Θεσσαλονίκη και Μύκονο appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα