Μητσοτάκης: Τα υπόγεια του Μαξίμου στοχοποίησαν τη σύζυγό μου

Μέσω Twitter σχολίασε την επίθεση με γκαζάκια στο μαγαζί της συζύγου του Μαρέβας, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτακής, ο οποίος επιρρίπτει ευθύνες “στα υπόγεια του Μαξίμου”:

“Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους

περάσει“.

Ο Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter σχολίασε:

Λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: “Η κ. Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί τον τελευταίο χρόνο με τρόπο χυδαίο, που εγώ έχω σοκαριστεί. Το έγκλημα αυτής της γυναίκας είναι ότι παντρεύτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν της έχουν βρει κάτι! Δεν νομίζω ότι γυναίκα πολιτικού έχει στοχοποιηθεί στον βαθμό που έχει στοχοποιηθεί η συγκεκριμένη. Μια νέα γυναίκα που προσπαθεί να στήσει μια νέα επιχείρηση δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο την φορολογία, αλλά και το παρακράτος. Το λογικό επόμενο είναι να έχει φύλαξη από δω και πέρα“.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Με μια λιτή ανακοίνωση ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου του προέδρου της ΝΔ, Μαρέβας Μητσοτάκη.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού αναφέρεται:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη».

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ

Εμπρηστικό μηχανισμό με δυο γκαζάκια έβαλαν τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες στο κατάστημα “ Zeus & Dione” της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, στην οδό Τάκη 6, στην περιοχή του Ψυρρή, στο κέντρο της Αθήνας.

Η έκρηξη έγινε στις 3 παρά 20 τα ξημερώματα, ενώ προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο της επιχείρησης.

Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη της επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα