Πολιτεία, Φορείς και Αγορά μιλούν στο metaforespress.gr για Συνδυασμένες Μεταφορές και Εφοδιαστική Αλυσίδα

Περισσότεροι από 20 εκπρόσωποι της Πολιτείας, Φορέων και της Αγοράς μιλούν στην κάμερα του metaforespress.gr και στο πλαίσιο του 22ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Logistics της ΕΕL, για την εξέλιξη των Συνδυασμένων Μεταφορών και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας στην Ελλάδα, στην προσπάθεια ανάδειξης της χώρας σε διαμετακομιστικό κόμβο της ΝΑ Ευρώπης.

Στην κάμερα του metaforespress.gr μιλούν οι: Θάνος Βούρδας, γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών,

Γιάννης Μανιάτης, τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΔΗΣΥ, Νίκος Ροδόπουλος, πρόεδρος της EEL, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, μέλος του δ.σ. της EEL, Βασίλης Κορκίδης, πρόεδρος του ΕΒΕΠ, Κώστας Αχλαδίτης, Β’ αντιπρόεδρος του ΕΒΕΠ και δ.σ. της Golden Cargo, Ιωάννα Τσιαπαρίκου, πρόεδρος της ΡΑΣ, Φίλιππος Τσαλίδης, διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Αθανάσιος Σχίζας, διευθύνων σύμβουλος της ΓΑΙΑΟΣΕ, Θωμάς Αρβανίτης, διευθύνων σύμβουλος της DB Schenker Ελλάδος και Θανάσης Ζηλιασκόπουλος, καθηγητής Μεταφορών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Επίσης, οι Μανώλης Μπαλτάς, διευθύνων σύμβουλος της Redeplan, Στέλιος Καπετανάκης, Business Development Manager της Transcombi Express, Νίκος Χαρτσάς, διευθύνων σύμβουλος της Hartsas, Κώστας Κιαπέκος, Logistics Manager της MedFrigo, Στέλιος Κατσαμάκης, εμπορικός διευθυντής της «Ορφεύς Βεϊνόγλου», Ελένη Μπίτσιου, εμπορική διευθύντρια της Synergy, Μιχάλης Γαλιατσάτος, ιδιοκτήτης της 360ο Cargo, Ηλίας Μπούρας, γενικός διευθυντής της BK Telematics και ο Γιώργος Μαρωνίδης, νομικός σύμβουλος στις Μεταφορές.

Δυναμική η παρουσία του metaforespress.gr, συντονισμός του πάνελ για την χωροταξία

Το metaforespress.gr συμμετείχε με περίπτερο στο 22o Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics της EEL, ενώ ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας Φωτεινός Φώτης συντόνισε το πάνελ για την Χωροταξία – Πολεοδομία.

Στο συνέδριο παρουσιάστηκε, μεταξύ άλλων, η 4η Πανελλήνια Έρευνα για τα Logistics, σύμφωνα με την οποία η συνεισφορά του τομέα στο ΑΕΠ της χώρας ανήλθε, το 2016, στα 15,7 δισ. ευρώ ή 9,02%, όπου η παροχή υπηρεσιών logistics ήταν 9,7 δισ. (5,57%), τα In-house logistics εμπορίου και μεταποίησης 3,6 δισ. (2,1%) και τα In-house logistics λοιπών κλάδων 2,4 δισ. (1,35%).

The post Πολιτεία, Φορείς και Αγορά μιλούν στο metaforespress.gr για Συνδυασμένες Μεταφορές και Εφοδιαστική Αλυσίδα appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα