H απάντηση της Aegean Airlines στο δημοσίευμα του metaforespress.gr για τις τιμές των εισιτηρίων Ρόδος – Αθήνα

Από το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου της Aegean Airlines και σε συνέχεια του δημοσιεύματος του metaforespress.gr με τίτλο «Σοβαρές επικρίσεις δέχεται στη Ρόδο η Aegean Airlines για τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων», λάβαμε επιστολή, τα κυριότερα σημεία της οποίας έχουν ως εξής:

-Συγκεκριμένα αναφέρετε πως «Όπως φανερώνει η ακόλουθη φωτογραφία από την επίσημη ιστοσελίδα

της εταιρείας, στην τελική τιμή του εισιτηρίου των 133,55 ευρώ, οι φόροι είναι 14,55 ευρώ.».

Το συγκεκριμένο σχόλιό σας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς αφενός το ποσό των €14,55 δεν αφορά σε φόρους, αλλά σε τέλη αεροδρομίων σε πτήση που ξεκινά από τη Ρόδο και αφετέρου ο ναύλος της συγκεκριμένης πτήσης όπως απεικονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα εμφανίζει ως τιμή το ποσό των 119€ και αφορά σε καθαρό ναύλο 96€, όπου προστίθεται ΦΠΑ της τάξεως του 24% που ισούται με 23 ευρώ.

-Επιπλέον, η επιλογή της συγκεκριμένης πτήσης, όπως απεικονίζεται και στη φωτογραφία του άρθρου, αφορά σε πτήση αμέσως πριν την εορτή των Χριστουγέννων και μερικές ημέρες πριν την υλοποίηση του ταξιδιού.

Είναι δεδομένο πως η τιμή του εισιτηρίου επηρεάζεται από το πόσο έγκαιρα πραγματοποιείται η κράτηση του και από την περίοδο που ο επιβάτης επιλέγει να ταξιδέψει.

Ακόμα και στη φωτογραφία που δημοσιεύετε, μπορείτε να δείτε πως οι τιμές για πτήσεις των προηγούμενων ημερών είναι σχεδόν 50% μειωμένες, σε σχέση με την τιμή της πτήσης που επιλέγετε στο δημοσίευμα.

-Σας παραπέμπουμε να επισκεφθείτε το https://el.aegeanair.com/, όπου μπορείτε να διαπιστώσετε τη διαφοροποίηση των τιμών των εισιτηρίων με βάση τα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω.

The post H απάντηση της Aegean Airlines στο δημοσίευμα του metaforespress.gr για τις τιμές των εισιτηρίων Ρόδος – Αθήνα appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα