Περισσότερα φορτηγά ψυγεία στους δρόμους για να καλυφθούν οι ανάγκες τροφοδοσίας στα σπίτια

Περισσότερα φορτηγά ψυγεία θα κυκλοφορούν στους δρόμους για να καλυφθούν οι πρόσθετες ανάγκες τροφοδοσίας στα σπίτια.

Του Φώτη Φωτεινού

Οι ιδιόκτητοι στόλοι των σούπερ μάρκετ και των καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου δεν επαρκούν για να καλύψουν τη ζήτηση.

Έτσι, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εξέδωσε εγκύκλιο με θέμα: «Έκτακτη ρύθμιση θεμάτων φορτηγών αυτοκινήτων μικτού βάρους μέχρι 4 τόνων για μεταφορά προϊόντων τροφοδοσίας».

Όπως αναφέρεται σε αυτή, για να εξυπηρετηθούν οι έκτακτες ανάγκες µεταφορών προϊόντων για παράδοση στο σπίτι, φορτηγά αυτοκίνητα µικτού βάρους

µέχρι 4 τόνων, η άδεια των οποίων έχει χορηγηθεί για µεταφορά προϊόντων τροφοδοσίας και τα οποία έχουν τοποθετήσει ψυκτικό µηχάνηµα µπορούν να κυκλοφορούν µέχρι 30/4/2020, χωρίς να έχουν δηλώσει την υπόψη µετατροπή στις αρµόδιες υπηρεσίες.

«Εξυπακούεται ότι µετά την παραπάνω ηµεροµηνία, οι κάτοχοι των αυτοκινήτων αυτών είναι υποχρεωµένοι να µονιµοποιήσουν την υπόψη µετατροπή στις αρµόδιες Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών των Περιφερειών», αναφέρεται στην σχετική εγκύκλιο.

The post Περισσότερα φορτηγά ψυγεία στους δρόμους για να καλυφθούν οι ανάγκες τροφοδοσίας στα σπίτια appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα