Η Cosmote αλλάζει το εταιρικό της σλόγκαν

«Από το σπίτι, καλύτερα για όλους».

Η Cosmote ξεδιπλώνει σειρά δράσεων, με σκοπό την υποστήριξη των συνδρομητών της στην κρίσιμη περίοδο της πανδημίας του COVID-19. Στο πλαίσιο αυτό, προχώρησε και στην αλλαγή του εταιρικού της slogan, το οποίο γίνεται «Από το σπίτι, καλύτερα για όλους». Παράλληλα, η νέα σελίδα www.cosmote.gr/apotospiti, που δημιούργησε η Cosmote,

προσφέρει στους συνδρομητές συνεχείς ενημερώσεις για τις δράσεις της και για τα ψηφιακά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιούν για την εξυπηρέτησή τους.

Η σελίδα θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες πληροφορίες και συμβουλές, προκειμένου να διευκολύνει τους συνδρομητές της αυτή την περίοδο που οι ανάγκες για επικοινωνία, ψυχαγωγία, συνδεσιμότητα και εργασία από το σπίτι είναι ιδιαίτερα αυξημένες, ενώ απαιτείται να περιοριστούν οι μετακινήσεις για να προφυλαχθεί η δημόσια υγεία.

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, όλοι εμείς οι άνθρωποι του Ομίλου ΟΤΕ, είμαστε δίπλα σας. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις, ακούμε τις ανάγκες σας, προσαρμόζουμε ανάλογα τη λειτουργία και τις δράσεις μας. Αγωνιζόμαστε καθημερινά για να μπορέσει κάθε ένας από εσάς και η ελληνική κοινωνία στο σύνολό της να συνεχίσει τη ζωή της. Να διατηρήσει ανοιχτό το παράθυρο στον κόσμο. Να νιώθει ασφαλής», αναφέρει σε μήνυμά του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ. Παράλληλα, ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους του Ομίλου ΟΤΕ, που εργάζονται σε όλη την Ελλάδα, διασφαλίζοντας το αγαθό της επικοινωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα