Παράταση ισχύος αδειών οδήγησης, Π.Ε.Ι. και αδειών άσκησης επαγγέλματος εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών

Στην παράταση ισχύος αδειών οδήγησης, Π.Ε.Ι. και αδειών άσκησης επαγγέλματος εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών που έληγαν μεταξύ 1η Ιουλίου 2021 έως και την 30ή Σεπτεμβρίου 2021, προχώρησε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική εγκύκλιο, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων:

-στήριξης των πληγέντων από τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες σε διάφορα σημεία της επικράτειας,

-προστασίας της Δημόσιας Υγείας και αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας COVID-19, λαμβανομένης υπόψη της τρέχουσας επιδημιολογικής επιβάρυνσης της χώρας,

εφαρμόζονται τα ακόλουθα:

Α. Παρατείνεται για τρεις (3) μήνες η ισχύς των:

1.Αδειών οδήγησης και των Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι.), για οδήγηση αποκλειστικά και μόνο εντός της ελληνικής επικράτειας:

-με ημερομηνία λήξης (αναγραφόμενη στο έντυπο) εντός του χρονικού διαστήματος από την 1η Ιουλίου 2021 έως και την 30ή Σεπτεμβρίου 2021

-των οποίων η καταληκτική ημερομηνία ισχύος, μετά την παράτασή της με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2021/267, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στη δ’ σχετική εγκύκλιο, βρίσκεται εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος.

2.Αδειών άσκησης επαγγέλματος εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών:

-με ημερομηνία λήξης εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος,

-των οποίων η καταληκτική ημερομηνία ισχύος, μετά την παράτασή της με τη δ’ σχετική εγκύκλιο (Κεφάλαιο Δ), βρίσκεται εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος.

The post Παράταση ισχύος αδειών οδήγησης, Π.Ε.Ι. και αδειών άσκησης επαγγέλματος εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα