Για μια ακόμη διετία στο «τιμόνι» του ESPO ο Eamonn O’Reilly

Μια ακόμη διετία θα αναλάβει να διατελέσει στο «τιμόνι» του ESPO ο Eamonn O’Reilly, ο οποίος επανεξελέγη ομόφωνα πρόεδρος του Οργανισμού.

Σημειωτόν, ο O’Reilly προεδρεύει στον ESPO τα τελευταία δύο χρόνια.

Το έργο του προέδρου θα πλαισιώνουν ως αντιπρόεδροι η Annaleena Mäkilä και ο Zeno d’Agostino που επίσης επανεξελέγησαν.

Η κα. Mäkilä είναι διευθύνουσα σύμβουλος της Ένωσης Φινλανδικών Λιμένων (Finnish Ports Association) και αντιπρόεδρος του ESPO από

το 2014. Ο κ. D’Agostino είναι πρόεδρος της Ιταλικής Ένωσης Λιμένων (Assoporti) και αντικαθιστά τον Bernard Mazuel (UPF-Γαλλία) ο οποίος υπήρξε αντιπρόεδρος κατά την τελευταία 4ετία.

Στη φωτογραφία οι Annaleena Mäkilä, αντιπρόεδρος ESPO, Eamonn O’Reilly, πρόεδρος ESPO, Zeno d’Agostino, αντιπρόεδρος ESPO. Isabelle Ryckbost, γενική γραμματέας ESPO.

Κατά την εκλογή του, ο κ. O’Reilly δήλωσε ότι αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή που οι συνάδελφοί του στην ευρωπαϊκή βιομηχανία λιμένων του ζήτησαν να συνεχίσει ως πρόεδρος του ESPO για άλλα δύο χρόνια.

Όπως είπε «Τα πρώτα 25 χρόνια λειτουργίας του ESPO συνέπεσαν με τη δημιουργία του νομοθετικού πλαισίου για τους ευρωπαϊκούς λιμένες. Τα επόμενα 25 χρόνια θα είναι περισσότερο για την εφαρμογή του.

Η αλλαγή αυτή δίνει έμφαση στην προσαρμογή του ESPO στις ανάγκες των λιμένων-μελών του με πρωτοβουλίες προστιθέμενης αξίας όπως τα EcoPorts, τα PortinSights, η νέα πλατφόρμα Port Business Platform.

Αυτές οι πρωτοβουλίες θα αποκτήσουν αυξανόμενη σημασία τα επόμενα χρόνια, καθώς ο ESPO και η ΕΕ ανταποκρίνονται στις αλλαγές».

The post Για μια ακόμη διετία στο «τιμόνι» του ESPO ο Eamonn O’Reilly appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα