Οι συνδικαλιστικές διαφωνίες δεν πρέπει να λύνονται στις αίθουσες των δικαστηρίων, συστήνει ο υπ. Μεταφορών

«Οι συνδικαλιστικές διαφωνίες ή οι γκρίζες ζώνες στη νομοθεσία που υπήρχαν στο παρελθόν και τακτοποιήθηκαν με το πρόσφατο θεσμικό πλαίσιο, δεν πρέπει να λύνονται στις αίθουσες των δικαστηρίων, αν θέλουμε και οι κλάδοι και οι εταιρείες να πηγαίνουν σε έναν εξορθολογισμό και σε έναν σεβασμό όλων των μερών και των συντελεστών κάθε κλάδου», δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, με αφορμή την εκδίκαση της αγωγής της TaxiBeat κατά του προέδρου του ΣΑΤΑ Θύμιου Λυμπερόπουλου.

Όπως είπε «το μέλημά μας είναι να

υλοποιηθούν οι διαδικτυακές πλατφόρμες ελέγχου και των αυτοκινητιστών και των εταιρειών διαμεσολάβησης, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε την ποιότητα της Αστικής Μεταφοράς, το αν τηρούν όλη τη νομοθεσία, είτε είναι οι αυτοκινητιστές, είτε είναι οι εταιρείες».

Υπενθυμίζεται ότι, με αφορμή την εκδίκαση της αγωγής για συκοφαντική δυσφήμηση που έχει καταθέσει προς το πρόσωπο του κ. Λυμπερόπουλου η εταιρεία Beat (πρώην Taxibeat), ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί συγκάλεσε συνέντευξη Τύπου όπου για ακόμη μια φορά, εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τον τρόπο λειτουργίας της και κατά πόσο αυτός είναι σύννομος.

The post Οι συνδικαλιστικές διαφωνίες δεν πρέπει να λύνονται στις αίθουσες των δικαστηρίων, συστήνει ο υπ. Μεταφορών appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα