Ο Luigi Ferraris αναλαμβάνει και επισήμως διευθύνων σύμβουλος της FS Italiane έως το 2023

Το διοικητικό συμβούλιο της Ferrovie dello Stato Italiane, που συνήλθε στις αρχές Ιουνίου, υπό την προεδρία της Nicoletta Giadrossi, διόρισε τον Luigi Ferraris ως νέο διευθύνοντα σύμβουλο για το διάστημα 2021-2023.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά μετά τον διορισμό του από τη συνέλευση των μετόχων στις 26 Μαΐου, περιλαμβάνει επίσης τους: Pietro Bracco, Stefano Cuzzilla, Alessandra Bucci και Riccardo

Barbieri Hermitte.

Η Silvia Candiani αρνήθηκε τη θέση του μέλους του ΔΣ, «αφού αξιολόγησε καλύτερα τον τύπο και το επίπεδο δέσμευσης που θα απαιτηθεί από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τα επόμενα τρία χρόνια σε σχέση με την τρέχουσα διαχειριστική της δραστηριότητα» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο ιταλικός κολοσσός, από την πλευρά του σημειώνει ότι, «αναγνώρισε την συνεισφορά της Silvia Candiani, εκτιμώντας την αφοσίωσή της στην Ferrovie dello Stato Italiane.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ανέθεσε στην πρόεδρο να συγκαλέσει συνεδρίαση μετόχων για να προχωρήσει στο διορισμό νέου μέλους στο ΔΣ».

The post Ο Luigi Ferraris αναλαμβάνει και επισήμως διευθύνων σύμβουλος της FS Italiane έως το 2023 appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα