Greek Investment Forum: Υψηλές προσδοκίες για 34 εισηγμένες από τις επαφές με κορυφαία funds

07:58 8/6/2021 - Πηγή: BankWars

Ξεκινά σήμερα διαδικτυακά λόγω του Covid-19 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή το 10ο Greek Investment Forum της Νέας Υόρκης που διοργανώνει η ΕΧΑΕ σε συνεργασία με το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Οι διοικήσεις 34 εισηγμένων εταιρειών θα έχουν 45λεπτες virtual επαφές με πάνω από 70 επενδυτικά funds και περίπου 120 διαχειριστές κεφαλαίων στις ΗΠΑ.

Για πρώτη φορά στο road

show θα συμμετάσχουν φέτος οι Quest Συμμετοχών, Epsilon Net και Entersoft

 Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν είναι οι εξής:

ΑΔΜΗΕ, Aegean Airlines, Alpha Bank, Ελληνικά Χρηματιστήρια, ΕΥΔΑΠ, Autohellas, Cenergy Holdings, Ελλάκτωρ, ElvalHalcor, Entersoft, Epsilon Net, Eurobank, Fourlis, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Τέρνα Ενεργειακή, ΕΛΠΕ, ΟΤΕ, Ικτίνος, Κρι-Κρι, Lamda Development, Motor Oil, Μυτιληναίος, Εθνική Τράπεζα, ΟΠΑΠ, Πειραιώς Financial, ΟΛΠ, Prodea Investments, Profile Software, ΔΕΗ, Quest Συμμετοχών, Σαράντης, Πλαστικά Θράκης, Τιτάν και Viohalco.

Από την πλευρά της κυβέρνησης, το παρών θα δώσουν με ξεχωριστές ομιλίες ο Χρήστος Σταϊκούρας, υπουργός Οικονομικών, ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης, ο Κωνσταντίνος Σκρέκας, υπουργός Ενέργειας, ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Άλεξ Πατέλης.

Επίσης, θα μιλήσει η Βασιλική Λαζαράκου, πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο David Burger, Deputy Chief of Mission στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα και ο Νίκος Χαντζηνικολάου, πρόεδρος της ΕΧΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα