Νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Swissport International ο Warwick Brady

Το διοικητικό συμβούλιο της Swissport International διόρισε τον Warwick Brady ως νέο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας.

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη 

Ο Warwick Brady είναι, επί του παρόντος, διευθύνων σύμβουλος της Esken Limited, πρώην Stobart Group, βρετανικής εταιρείας με δραστηριότητα σε υποδομές, αερομεταφορές και ενέργεια στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Πριν από τον ρόλο του CEO στην Esken,

διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος στην EasyJet για σχεδόν οκτώ χρόνια και ήταν μέλος της ομάδας που μετέτρεψε, όπως αναφέρεται, την αεροπορική εταιρεία σε επιχείρηση του FTSE 100.

Ο Warwick Brady

Ο Warwick Brady δήλωσε ότι «είμαι ενθουσιασμένος και τιμή μου να μου ζητηθεί να ηγηθώ της Swissport σε αυτές τις στιγμές. Υπάρχει σκληρή δουλειά μπροστά, αλλά οι δυνατότητες του Swissport και των μεσοπρόθεσμων προοπτικών της αγοράς θα το κάνουν σίγουρα ένα συναρπαστικό ταξίδι.

Εμείς θα αξιοποιήσουμε τη μεγάλη κληρονομιά της Swissport για την εξυπηρέτηση αεροπορικών εταιρειών σε όλο τον κόσμο με υπηρεσίες εδάφους και διακίνηση φορτίου που μπορούν να βασιστούν με αυτοπεποίθηση.

Και θα επιταχύνουμε την ήδη συνεχιζόμενη μετατροπή της Swissport σε έναν πιο ευέλικτο, καινοτόμο και αποτελεσματικό οργανισμό και επιχειρηματικό εταίρο».

Μετά από αλλαγή ιδιοκτησίας τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, οι βασικοί μέτοχοι της Swissport International AG είναι επενδυτικά κεφάλαια, τα οποία διαχειρίζονται θυγατρικές της Strategic Value Partners, LLC, της Apollo Global Management, Inc, TowerBrook Capital Partners, Ares Management, Cross Ocean Partners και King Street Capital.

The post Νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Swissport International ο Warwick Brady appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss, ντιλ στην σουισπορτ
Τυχαία Θέματα