Η Mazda εντάσσεται στη συμμαχία eFuel Alliance

Η Mazda έγινε ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων που εντάχθηκε στη συμμαχία ”eFuel Alliance”.

Η συμμαχία συγκεντρώνει οργανισμούς και ενδιαφερόμενα μέρη που υποστηρίζουν τον στόχο της καθιέρωσης και προώθησης ουδέτερων εκπομπών CO2, των καυσίμων και του υδρογόνου ως αξιόπιστου και πραγματικού παράγοντα στη μείωση των εκπομπών στον τομέα των μεταφορών.

Η Mazda υπήρξε πάντοτε ισχυρός υποστηρικτής μιας προσέγγισης πολλαπλών λύσεων, που συνδυάζει

διαφορετικές τεχνολογίες, θεωρώντας τον ως τον καλύτερο τρόπο για τη μείωση των εκπομπών.

Η ηλεκτροδότηση αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής πολλαπλών λύσεων της Mazda και έως το 2030 όλα τα οχήματα Mazda θα εξηλεκτριστούν. Ωστόσο, πολλά θα συνεχίσουν να διαθέτουν κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ιστορίας της, η Mazda έχει δεσμευτεί στην ανάπτυξη αυτοκινήτων και κινητήρων που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών της και αυτό το πάθος παραμένει.

Αυτό περιλαμβάνει ήδη βελτιώσεις στην απόδοση των συμβατικών κινητήρων, τον εξηλεκτρισμό της γκάμας, την ευρύτερη διάδοση ανανεώσιμων καυσίμων, καθώς και ψηφιακά και εργαλεία δικτύωσης που βελτιώνουν την απόδοση καυσίμου.

Μαζί με τη συμμαχία eFuel και τα μέλη της, η Mazda υποστηρίζει τη δημιουργία ενός μηχανισμού που θα λαμβάνει υπόψη τη συμβολή των ανανεώσιμων καυσίμων και των καυσίμων χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα για τη μείωση των εκπομπών επιβατικών αυτοκινήτων και θα συμβάλει στη διαδικασία λήψης αποφάσεων τώρα που η ΕΕ επανεξετάζει τη νομοθεσία για το κλίμα.

The post Η Mazda εντάσσεται στη συμμαχία eFuel Alliance appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα