Μετακομίζει το κέντρο αλληλογραφίας της Royal Mail στην πόλη Inverness

Στη μετεγκατάσταση του κέντρου αλληλογραφίας στην σκωτσέζικη πόλη Inverness, καθώς και του γραφείου παραδόσεων σε νέες εγκαταστάσεις της πόλης, προσανατολίζονται τα Βρετανικά Ταχυδρομεία (Royal Mail).

Όπως τονίζεται ο νέος χώρος είναι διπλάσιος σε έκταση από τον παλιό, οπότε θα προσφέρει περισσότερη ευελιξία και μελλοντικά θα εξοπλιστεί και νέο αυτόματο σύστημα διαλογής.

Επίσης, αντιπροσωπεύει μια επένδυση ύψους 6,6 εκατ. λιρών και υπογραμμίζει τη δέσμευση των Βρετανικών Ταχυδρομείων για την ανάπτυξη και ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και των γύρω περιοχών.

Η Royal Mail

αναμένει ότι η κατασκευή νέων κατοικιών στην πόλη θα οδηγήσει μελλοντικά σε αυξημένη κίνηση ταχυδρομείων και παράδοσης δεμάτων.

Η παρούσα απόφαση αποτελεί μέρος του συνεχιζόμενου μετασχηματισμού της Royal Mail, που στόχο έχει στην αύξηση της αποδοτικότητας της λειτουργίας της επιχείρησης και της προσφοράς βέλτιστης εξυπηρέτησης στους πελάτες της.

Σημειωτέον, το κέντρο αλληλογραφίας της Inverness είναι το μοναδικό μη αυτοματοποιημένο κέντρο αλληλογραφίας που διαθέτει το Ηνωμένο Βασίλειο.

The post Μετακομίζει το κέντρο αλληλογραφίας της Royal Mail στην πόλη Inverness appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα