Και η ΧΑΒΑΚΗΣ εισήλθε στις ταχυμεταφορές, ιδρύοντας την Μεγαλόνησος Courier

Σαφής είναι η στροφή μεγάλων μεταφορικών εταιρειών και εταιρειών logistics στον αναπτυσσόμενο τομέα των ταχυμεταφορών.

Η μεταφορική εταιρεία ΧΑΒΑΚΗΣ ανακοίνωσε την ίδρυση της εταιρείας Μεγαλόνησος Courier, με έδρα στα Χανιά της Κρήτης.

«Αφουγκραζόμενοι τις νέες τάσεις

του μεταφορικού γίγνεσθαι, τις επαναστατικές αλλαγές που έρχονται στη διαχείριση της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας, αλλά και το νέο αγοραστικό προφίλ των καταναλωτών, αποφασίσαμε να επενδύσουμε στην ίδρυση μίας καινοτομικής εταιρείας courier που θα συμβάλει τα μέγιστα στην ενίσχυση της δυναμικότητας του δικτύου μας», αναφέρει η κα. Μάρα Χαβάκη, Business Development Manager & Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της ΧΑΒΑΚΗΣ Α.Ε.

Όπως υπογραμμίζεται, η Μεγαλόνησος Courier αποτελεί τη μοναδική κατεξοχήν κρητική εταιρεία courier με παγκρήτια, και όχι μόνο, κάλυψη.

Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες μεταφορών B2B, B2C και C2C από, προς και εντός της Κρήτης. Επίσης, υποστηρίζει, τόσο υπηρεσίες courier για αποστολές μικρού όγκου με άμεση παράδοση, όσο και μεταφορές μεγάλων φορτίων.

Πιο συγκεκριμένα και όπως υπογραμμίζεται:

-πραγματοποιεί αποστολές από ένα φάκελο ή δέμα έως και μεμονωμένο ή groupage φορτίο σε όλους τους νομούς της Κρήτης, από τα αστικά κέντρα μέχρι και σε απομακρυσμένες περιοχές,

-αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου όλες τις διαδικασίες που είναι απαραίτητες για την περισυλλογή, την αποθήκευση, τη μεταφορά και την παράδοση των αγαθών, όπως επίσης και μετακομίσεις οικοσκευών και εταιρικών χώρων, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της.

Επιπλέον, μέσω δικτύου συνδέει την Κρήτη και με όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με καθημερινά δρομολόγια από και προς το νησί.

Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ Courier διαθέτει ήδη το 1ο υποκατάστημα στο νομό Ρεθύμνου, όπου σε συνδυασμό με το ανεπτυγμένο δίκτυο της ΧΑΒΑΚΗΣ Α.Ε. στο υπόλοιπο νησί, επιτυγχάνει παγκρήτιο δίκτυο μεταφορών.

Σημειώνεται ότι η μητρική εταιρεία, η ΧΑΒΑΚΗΣ Α.Ε. εξειδικεύεται στο χώρο των οδικών εμπορευματικών μεταφορών από και προς την Κρήτη.

Συμπληρώνοντας 52 χρόνια δραστηριοποίησης απαριθμεί σήμερα σε Αθήνα και Κρήτη: 5 εγκαταστάσεις 6.000 τ.μ. συνολικά, περισσότερους από 70 εργαζομένους, περισσότερα από 70 ιδιόκτητα οχήματα και ένα ενεργό πελατολόγιο άνω των 2.000 πελατών.

Σε ετήσια βάση, πραγματοποιεί κατά μέσο όρο 150.000 παραδόσεις σε περισσότερα από 1.000 σημεία διανομής.

The post Και η ΧΑΒΑΚΗΣ εισήλθε στις ταχυμεταφορές, ιδρύοντας την Μεγαλόνησος Courier appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα