Η CLIA καλωσορίζει την επανέναρξη της κρουαζιέρας στην Ελλάδα

Η CLIA ανακοίνωσε ότι καλωσορίζει την επανεκκίνηση της κρουαζιέρας στην Ελλάδα από τις 14 Μαΐου, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που παρουσίασε πριν από μήνες η ελληνική κυβέρνηση.

Περισσότερες από 20 εταιρείες κρουαζιέρας έχουν προγραμματίσει έως τώρα δρομολόγια σε όλη την Ελλάδα για φέτος, με ανταποκρίσεις σε συνολικά 45 λιμάνια, στοιχεία

που αποδεικνύουν τόσο την ανανεωμένη δυναμική του κλάδου όσο και τη δυναμική της Ελλάδας ως κορυφαίου προορισμού κρουαζιέρας.

Τουλάχιστον 15 από αυτές τις εταιρείες κρουαζιέρας έχουν σχεδιάσει δρομολόγια που εκκινούν από ελληνικά λιμάνια.

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι κρουαζιέρες ξεκίνησαν ήδη από την πρώτη ημέρα ανοίγματος του τουρισμού στην Ελλάδα, με 4 εταιρείες να πραγματοποιούν δρομολόγια εντός του Μαΐου. Συνολικά, σχεδόν 40 κρουαζιερόπλοια αναμένεται να λειτουργήσουν φέτος στην Ελλάδα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επανεκκίνηση της κρουαζιέρας στην Ελλάδα, η οποία σηματοδοτεί την εξαιρετική συνεργασία που έχει ο κλάδος μας με την ελληνική κυβέρνηση. Ειδικά ο Υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρης και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκης, με τη συγκροτημένη και στοχευμένη δουλειά τους τόσο στο χρονοδιάγραμμα επανεκκίνησης όσο και στην προετοιμασία των λιμένων, βοήθησαν να καταστεί δυνατή η έναρξη των δρομολογίων κρουαζιέρας και πάλι, εγκαίρως», λέει η κα Μαρία Δεληγιάννη, Γενική Διευθύντρια CLIA στην Ανατολική Μεσόγειο.

The post Η CLIA καλωσορίζει την επανέναρξη της κρουαζιέρας στην Ελλάδα appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα